Abraham Hicks: Tko ste vi

Od prvog trenutka kada sam ugledala Esther, preplavila me tolika zahvalnost kakvu je nemoguće dočarati riječima. Svaka riječ koja dolazi iz tih usta je prepuna ljubavi i mudrosti, i jedino je pitanje koliko mi to možemo osjetiti, primiti, koliko smo spremni da osjetimo te riječi.

Kroz ovo putovanje i niz radionica postalo mi je puno jasnije kako nas zapravo Esther i Abraham vide.

Jednog sam dana došla na radionicu iscrpljena jer mi se dogodio jedan veći kontrast koji me prilično potresao. U jednom trenutku nekog je prozvala iz publike i ja sam se okrenula da vidim, a onda pogledala prema njoj. Gledala je u mene. Eh!

Taj trenutak i kontakt očima je nešto što nikad neću zaboraviti. Valovi energije koja dolazi prema meni, u isto vrijeme se pretaču u misli, i ja shvaćam da je njoj potpuno jasna moja situacija, da savršeno razumije kako se osjećam, što mi se događa i sve u vezi te situacije. Zapravo na neki način osjećam da je njeno razumijevanje čak i dublje, bolje, snažnije i šire od samog mog pogleda i razumijevanja sebe i mog kontrasta.

U isto vrijeme mi šalje jasnu poruku da me vidi “onakvu kakva zapravo jesam”, čvrsto stoji na mjestu iz kojeg me vidi u najvećem skladu sa sobom, i sve što ja nisam (a to su određene misli i uvjerenja koji su tada bili dio mog iskustva i zbog kojih sam se osjećala iscrpljeno), jednostavno se u tren istopilo. Kao snijeg koji je u tren pogođen tolikom toplinom da je istog trena nestao, takvom brzinom koju ne možeš ni vidjeti vlastitim očima, i zapravo se pitaš da li ga je ikada uopće bilo? 🙂

Nedavno sam pročitala da je netko napisao Ani Bučević povodom njenog odlaska u Rim da je Esther sigurno jako ponosna na nju. I to me potaklo da osvijestim i podijelim ono što sam iskusila na ovom putovanju sa Esther. Esther je ponosna na sve nas! Zapravo ponosna možda nije prava riječ. Ona nas sve vidi jednako. Jer svi i jesmo jednaki. Jednaki u savršenosti, jer nas je savršeni kreator stvorio, a raznolikost je ono po što smo došli kako bismo iznova otkrivali tko smo zapravo i koliko smo savršeni.

Teško je pojmiti savršenost bez iskustva “nesavršenosti”. No, ona nas vidi stalno upravo u toj savršenosti. I to mi je bilo jasno iz tog jednog njenog pogleda. U sekundi sam bila ponovno “in allignment”, ponovno u skladu sa sobom i svjesna tko sam i zašto sam tu, svjesna koristi koju ovaj i svaki kontrast imaju za mene i sve nas.

Ne postoji ništa što bismo trebali napraviti, promijeniti ili popraviti kod sebe. Mi već jesmo potpuno savršena bića. Da od ovog trenutka sada nikad više ne napravimo ništa, ni jednu jedinu stvar, sve što smo do sada napravili je i više nego dovoljno. Našu vrijednost uvijek vidi onaj tko zna što je prava vrijednost, no mi kao manifestacija u fizičkim tijelima sami se često okrećemo u smjeru nedostatka i ograničenja, drugim riječima u smjeru kontrasta koji samo još više potvrđuje ono što zapravo jesmo, i našem kreatoru i svemu što jest.

Abraham ne mjeri naše rezultate, ne broji i ne “štopa” koliko smo danas bili na visokoj vibraciji i jesmo li meditirali i sl. Jedino što želi je da se osjećamo dobro, da slijedimo svoj put radosti, da volimo sebe svaki dan sve više i da uživamo u životu. A tada se lako i okolnosti mijenjaju u našu korist, jer smo u skladu s najvišom vibracijom, jer smo u skladu s našim izvorom, s onim tko zapravo jesmo. I tada dopuštamo u fizičku manifestaciju, tamo gdje smo mi sada, sve ono što smo već iskreirali.

Ukoliko ste počeli dan mislima kako ste trebali možda meditirati, a niste, kako ste eto opet na niskoj vibraciji, pa se onako u sebi prekoravate zbog toga, pokušajte sve to danas otpustiti i zaboraviti. Ne trebate ništa napraviti. Sve je već u savršenom redu.

Pogledajte sami sebe danas onako kako vas Abraham vidi. Savršeni ste. I ništa ne trebate napraviti ni promijeniti. Volite se malo više danas nego što ste se voljeli jučer! Neka to bude jedini današnji zadatak.

Love you all 🙂

Joy

6 thoughts on “Abraham Hicks: Tko ste vi

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.