Nema ništa loše u vezivanju za one koje volite

Iako sam već prilično upoznata s Abrahamovim učenjem, jedan njihov odgovor na ovim radionicama me prilično iznenadio.

Na zadnjoj radionici jedna je djevojka pitala Abrahama: “Kako voljeti bez vezivanja?” Ovo nije bilo jedno od pitanja koje sam ja htjela postaviti, međutim kad sam ga čula, osjetila sam kao da ga je netko izvukao iz dubina moje podsvijesti. Toliko pratim Abrahamov rad, no ovo mi priznajem nikad do kraja nije bilo sjelo. Ok, razumijem, volite bezuvjetno, pa volim. Tu su roditelji, prihvaćam ih i volim kakvi jesu, i nakon što sam upoznala Abrahamovo učenje i počela ga primjenjivati, u mojoj obitelji zaista vlada harmonija. Odnosi s prijateljima nikad bolji, čak i sve dublji, smisleniji, topliji, a u isto vrijeme jednostavniji i “lakši”. No, što je s ljubavi? Kako mogu nekoga voljeti u partnerskom smislu a istovremeno biti slobodna od želje za vezivanjem? Kako voljeti partnera bez očekivanja, bezuvjetno? Nekako mi je tu uvijek nedostajao jedan “komadić” da zaokruži cijelu sliku. Očekivala sam da će Abraham ipak reći kako trebamo voljeti bezuvjetno, biti u Vortexu, voljeti sebe i sl. No onda sam čula sasvim drugi odgovor.

Kaže Abraham ovoj djevojci: “Što ima loše u vezivanju?” Djevojka odgovara: “Pa očekivanje.” Kaže joj Abraham: “A što ima loše u očekivanju? Očekivanje kreira!”

Ostala sam paf. I onda je pogleda i kaže: “Nisi očekivala takav odgovor, jelda?” A ja pomislim: “Nisam.” Zaista, kako sam i u prethodnim postovima spominjala, iskustvo s Abrahamom je kao da pričam s njima 1:1. Samo ja i oni. Samo ja i moj izvor, moja duša… Čita mi misli i odgovara, čita i one slojeve ispod svjesnih misli…

A zatim poručuje: “Slobodno se vežite! No prvo se povežite s vašim Izvorom, s vašim Višim Ja, a tada, ukoliko dobijete impuls da se vežete za nekoga, slijedite taj impuls i vežite se. No, ne zaboravite, uvijek se prvo vežite za svoj Izvor!”

Na ovom putovanju od skoro dva tjedna bila sam okružena takvim divnim ljudima, mnogi su i sami veliki motivatori, iscjelitelji, učitelji, coachevi, a pozitivna atmosfera je bila još više “pojačana” Abrahamovim radionicama, a i samim ljepotama i komforom broda i mjesta koja smo posjetili. Među nama se razvila takva jedna sinergija, takvi divni odnosi, razgovori su tekli lako i prirodno, “vezivali” bi se vrlo lako, jer su jednostavno ti odnosi bili odnosi na višoj vibraciji, i sami smo jedni drugima inspirirani govorili ono što im je trebalo, jedni druge sponatno poticali… Nije jednostavno to iskustvo opisati riječima, no kako sam bila spomenula u nekom prošlom tekstu, osjećaj “gubljenja granica” između mene i ostalih nikada nije bio snažniji nego tamo. Svi smo više bili jedno, nevjerojatno povezani na ovom nezaboravnom putovanju.

Zašto ovo spominjem sada? Upravo jer je nakon ovog odgovora o vezivanju Abraham pogledao sve nas i nekoliko puta ponovio: “Prvo se vežite za svoj Izvor, a onda za druge!” Shvatila sam, kao i prijateljica do mene. Pogledale smo se i rekle, izgleda da većina ipak nije spremna to čuti. Toliko smo se “vezali” i povezali jedni s drugima na tom putovanju, da je Abraham nekoliko puta naglasio da se vratimo sebi.

Možda imate predivan odnos s prijateljem koji vas odlično razumije, “podiže” kad vam je to potrebno, možda imate divnog partnera koji vam je oslonac, možda ste zaista u predivnim odnosima punim ljubavi. No, i tada sjetite se Abrahamove poruke: “Vežite se prvo za svoj Izvor, pa onda za druge!” Svako jutro prvo “osvježite” svoju vezu s vašim Višim Ja, s vašim Izvorom, a onda se posvetite onima koje volite.

Love you all 🙂

Joy

 

Leave a Reply