Abraham: Mi smo uvijek uz vas i čuvamo vam leđa!

Sjećam se točno kad sam prije godinu dana prvi put kliknula na video od Esther (Abraham) Hicks. Do tog trenutka pojma nisam imala tko je to, niti ikad čula za njih. Što je čudno, jer sam pratila to područje, i još od srednje škole pročitala sve knjige u knjižnici na temu psihologije, energije, a nastavila i kasnije. No, onog trenutka kada sam prvi put ugledala Esther i poslušala prvi video, znala sam da je to TO. Od prvog trenutka. Oduševljeno sam rekla: “Wow, ovo je najveća vibracija ikad!” i od tog dana svaki dan ih slušam. Od tog dana, prije točno godinu dana, moj se život toliko promijenio, koliko nisam mogla ni slutiti ni zamisliti tada! Ona stara “ja” od prije godinu dana mi je sada toliko daleko, da jedva ima bilo kakve sličnosti sa mnom.

Sjećam se da sam u manje od mjesec dana nakon tog trenutka dala otkaz na poslu, jer sam znala da mi više nije mjesto tamo, uzela ušteđevinu koju sam imala i krenula raditi na sebi. Punih dva mjeseca moje puno radno vrijeme je bilo ispunjeno slušanjem Esther Hicks, Louise Hay, pisala sam afirmacije, lijepila po stanu, svaki dan pisala dnevnik zahvalnosti, radila EFT tehnike, slušala vođene meditacije od Abrahama, Boba Proctora, Ane Bučević, Louise Hay… Pročitala knjige Razgovori s bogom, Traži i bit će ti dano, Zakon privlačenja… Moje puno radno vrijeme (plus prekovremeni 🙂 ) su bili posvećeni upravo tome. A ponajviše sam slušala učitelja svih učitelja, Abrahama.

Iako živim sama, u podstanarskom stanu, i u potpunosti sama se uzdržavam, nisam tražila novi posao. Ovo se mnogima u mom okuženju činilo još luđe nego to što sam dala otkaz, a nisam imala drugi posao. “Pa kako ćeš?” Stavila sam sve svoje “karte” na Abrahama i njihovo učenje, i nije prošla ni jedna sekunda u kojoj nisam vjerovala.

Zašto nisam tražila posao? Jer na tržištu nije bilo onog što sam htjela, tražila sam previše “raznolik” posao u odnosu na one strukturirane koje nalazite u oglasima. I desilo se nakon dva mjeseca, posao je našao mene. Upravo onakav kakav sam htjela. Kakvog u oglasima nema, jer takvo radno mjesto ne postoji. Tj. nije postojalo, dok ga ja nisam kreirala. Sjećam se da sam svom tada budućem poslodavcu rekla kako sam oduševljena, jer ovakvu priliku ne mogu naći nigdje na tržištu, a oni meni: “Ni mi takvog kandidata!” Još zanimljivije je da sam 3 tjedna prije nego su me kontaktirali, nakon jedne meditacije dobila impuls da se javim toj firmi, upravo u odjel koji me kontaktirao, na što sam si pomislila “Hoću, kad budem spremna.” Nastavila sam raditi na sebi i oni su došli meni.

Ono što je mnogima u mom okruženju bilo najluđe od svega, i potpuno neshvatljivo, je da sam upravo u vrijeme kada sam bila bez posla, kada nisam pojma imala što će se i kada i kako manifestirati, upravo tada sam uplatila rezervaciju za Abraham Hicks Cruise! Iako se time moja ušteđevina znatno smanjila, nisam ni tren posumnjala da će sve biti OK. Znala sam da MORAM vidjeti Esther uživo, i time izraziti zahvalnost za promjenu koju je donijela spoznaja koju sam dobila upravo putem nje. I jedini poriv koji me doveo na krstarenje bio je da izrazim zahvalnost. Učitelju svih učitelja.

Kaže Abraham na jednoj radionici: “Mi smo uvijek tu, uz vas. Mi vas znamo, znamo tko ste, znamo sve vaše želje, znamo gdje ste u odnosu na te želje… Uvijek smo uz vas, i čuvamo vam leđa!” U tom trenu mi je prošla cijela ta godina dana pred očima, i pomislila sam: “Znam da jeste.”

Zadnji dan na krstarenju prišla mi je jedna žena, koja je inače coach i motivacijski govornik, i moja nova prijateljica, i rekla mi: “Razlika između tebe i mnogih je što ti u ovo vjeruješ!” A ja sam se u čudu pitala, pa zar ima netko tko ne vjeruje?

Da li vi vjerujete? Kako kaže Abraham, ne želimo da primite našu poruku kroz vaše uši, niti kroz vaš mozak. Želimo da je osjetite cijelim svojim bićem, svakom stanicom svoga tijela, želimo da je “upijete” kroz kožu, osjetite vašim emocijama i srcem… Mi smo uvijek uz vas, i čuvamo vam leđa! ” Da li osjetite ove riječi cijelim svojim bićem? Koliko zaista vjerujete?

Love you all 🙂

Joy

 

5 thoughts on “Abraham: Mi smo uvijek uz vas i čuvamo vam leđa!

  1. Darin says:

    Jako dobro pišeš… Tvoji mi postovi o Abrahamu dizu vibraciju nevjerojatno! Kao da sam sama sve proživjela. Jedva cekam novi post. Hvala ti!

  2. Jelena says:

    Slažem se sa prethodnim komentarom. Upravo sam dobila link od prijateljice i prvi put čitam. Izuzetno dobro pišeš,navela si me da se zapitam…divim se na tome što si uradila. Samo napred!

Leave a Reply