Jedini rezultat vrijedan mjerenja je koliko se dobro osjećate!

Sjećam se da sam na početku upoznavanja s Abrahamovim učenjem bila najviše fokusirana na manifestacije. Činilo mi se da je to srž njihovog učenja. Ono, kažu ti što da radiš da kreiraš u životu ono što želiš. To naravno i jest tako. Ali sada znam da je zapravo puno više o toga. Sjećam se da sam slušala kako govore: “Prvo se osjećajte dobro, sada i ovdje, pa će onda ono što ste zaželjeli i doći.” Ponekad me to malo iritiralo, baš kako su i sami nekad govorili, oponašajući nas: “Daj ti meni prvo to što sam tražila, pa ću onda biti sretna.”

Bila sam uporna i od prvog dana beskrajno vjerovala i rezonirala s Abrahamovim učenjem. To mi je pomoglo da nakon nekog vremena shvatim da je zaista jedina poanta osjećati se dobro. Svaki put kad bih čula riječi Abrahama: “It is good to feel good!” (“Dobro je osjećati se dobro!”), naježila bih se od glave do pete. Toliko je ta jedna jednostavna rečenica sa mnom rezonirala. Drugi put sam se naježila kada sam krenula čitati njihovu knjigu, gdje na početku kažu: “Temelj vašeg života je sloboda!” A zatim: “Svrha vašeg života je radost!” Svrha mog života je radost? Da vidim, kako se osjećam s tim? Svrha mog života je radost? Pa daaaa, svrha mog života je radost!

Nije poanta u nikakvim manifestacijama, iako nema apsolutno ništa loše u njima, ali da li vam je svrha ovog putovanja, vašeg života, kada dođete do kraja, okrenuti se, pogledati, proći kroz vašu “listu” manifestacija i označiti: “Done! Ostvareno!”, ili je svrha iskoristiti svaki trenutak da živite radost? Zamislite se na kraju putovanja, znate da je kraj tu, okrećete se unazad, i što osjećate? Dali je svrha ovog putovanja zaista bila u manifestacijama? Stan, kuća, auto, vile, jahte, posao iz snova, brak, dijete, novac… Da, naravno da je bilo pregrš raznih manifestacija tijekom putovanja. No, pamtite li zaista te manifestacije kao takve, ili pamtite OSJEĆAJ? Kako sam se osjećala onda kad…? Kako sam se osjećala tada i tada…?

Najveća promjena (i najbitnija) od kada pratim Abrahamova učenja je to što se puno bolje osjećam. Kaže mi moja draga prijateljica, koja me zna već jako dugo: “Promijenila si se. Postala si puno opuštenija, otvorenija i pozitivnija.” Pa da! Krenula sam primjenjivati ova učenja, jer sam htjela manifestacije, a onda sam jednog dana došla do točke, do trenutka, kada sam shvatila da manifestacije uopće nisu bitne. Da nije poanta u njima. Zahvalna sam jer sam upravo zbog želje da manifestiram otkrila nešto puno bitnije. Spoznaju. Tko sam, i što je moja svrha. Svaki dan birati radost. Biti radost. Dijeliti radost. Osjećala sam ekspanziju u sebi, kao da mi je “kapacitet” za ljubav porastao, kao da mi se srce širi i raste… Toliko su se promijenili odnosi u mom okruženju, toliko sve jače i bolje osjećam ljude oko sebe, osjećam sve više ljubavi, osjećam radost, osjećam bezbrižnost… I to je za mene ultimativna manifestacija! Kada ujutro pijem kavu s mamom i susjedom pa ih do suza nasmijem, jer sam totalno u Vortexu, kada dan dočekam radosno se pitajući “Što sad? Čime ćeš me Svemire danas iznenaditi?” Kada živim i shvaćam koliko volim upravo to što živim, koliko volim živjeti… E, to je za mene ultimativna manifestacija!

Kaže Abraham: “Jedini rezultat koji je vrijedan mjerenja je koliko se dobro osjećate!” Da! Upravo to je pokazatelj vaše vibracije, a zatim i onoga što vam stiže. Pa čemu onda promatrati što je stiglo u fizičku realnost, što ste manifestirali pa onda sami sebe “mjeriti i ocjenjivati” koliko ste dobri kreatori. Kako se osjećate sada? Što možete sada učiniti da biste se osjećali malo bolje? Bez obzira kako se sada osjećate, možete učiniti nešto, možete odabrati misao koja vam donosi bolji osjećaj. Odaberite! Igrajte se s tim. 15-tak minuta birajte misao jednu za drugom, koja vam donosi bolji osjećaj. I još bolji osjećaj. Pa vidite kako se osjećate nakon tih 15 minuta. Tako se kreira. Jedini naš zadatak je birati misli i kreirati dobar osjećaj, toliko smo voljeni da nam sve ostalo samo stiže…

10 thoughts on “Jedini rezultat vrijedan mjerenja je koliko se dobro osjećate!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.