Manifestacije ili kako dovesti želje u realnost

Proučavajući Zakon privlačenja, sve više i češće se družim s ljudima koji se također time bave, proučavaju, prakticiraju, i u mom svakodnevnom okruženju, a mnoge sam upoznala na Abraham Hicks krstarenju. Shvatila sam da je mnogima zajedničko upravo to što pokušavaju shvatiti KAKO MANIFESTIRATI, htjeli bi znati najbrži put do ostvarenja želja, kako se to radi. Kako to da neki prakticiraju Abrahamova učenja – pa ništa, nema rezultata, a nekima čini se ide jako lako?

Meni je to na početku bilo jedno od pitanja, htjela sam to shvatiti, i, kako sam i spomenula u prethodnom tekstu, upravo su manifestacije bile razlog zašto sam počela proučavati zakon privlačenja. No ubrzo sam shvatila nešto: “Pa ja cijelo vrijeme manifestiram!” Sve što mi se nalazi u životu ja sam zapravo manifestirala. E, sad, bilo je tu nekih lijepih stvari, na što sam si mogla zapljeskati i čestitati, a i nekih božepomozi manifestacija, od kojih mi je u najmanju ruku bilo neugodno. “Tko, ja manifestirala, toooo? Nemoguće! Tu je sigurno došlo do neke greške, Svemir je tu nešto pomiješao… Ne, ne, TOOO nije moja manifestacija sigurno!”

No, beskrajno vjerujući Abrahamu i slijedeći njihova učenja, morala sam si priznati: “Da, ja to jesam kreirala.” Zapravo, nije riječ toliko o priznanju, koliko o spoznaji i prihvaćanju. Kako sam kreirala one super stvari, na ISTI način sam kreirala i ove druge. Nema razlike. Nema greške. Ne, Svemir nije pogriješio. Kaže Abraham, NIKAD ne griješimo. Uvijek smo fer! Okej, fer ste. Ja sam ovo manifestirala svojim briljantnim mislima i fokusom na neželjeno, pa onda malo kao fokus na željeno, ali i dalje nekoliko slojeva ispod čuči i tinja ono staro tvrdokorno uvjerenje: “Halo, jesi normalna? To ti se nikada neće ostvariti. Zakon privlačenja? Ahaaaa, baš, kako da ne. Postoje stvari koje ti idu za rukom, a neke ti ne idu. I gotovo. Ne može ti sve baš ići za rukom.” I tako dalje. Pa onda malo gledaš ljude oko sebe, vidi kako ovaj manifestira, i ja ništa, hm, jučer sam čini mi se bila u Vortexu, ali danas… “Ajmeee… Teško je to. Možda meni jednostavno ne ide to manifestiranje…” A zapravo dok teku takve misli, a u pratnji s njima dolaze i određene emocije koje ih podržavaju, vi to cijelo vrijeme KREIRATE. I naravno, manifestirate. Bili ste krenuli putem vaše želje, pa se onda vratili nazad upravo u ovakvim trenucima. Eh, i ja sam išla naprijed-nazad na početku stalno, tako da to razumijem savršeno.

Kada i kako se ona prava promjena počela dešavati? Onda kada sam se sve više i češće počela osjećati DOBRO. Kada sam tvrdoglavo svako jutro odlučila birati radost, bez obzira na sve. Sjećam se dobro Basharove izjave, zapisala sam je na korice bilježnice da me bode u oči, jer mi je tada upravo ta rečenica trebala: “Circumstances don’t matter, only state of being matters!” (“Okolnosti su nebitne, jedino važno je vaše stanje!”) Ponavljala sam si to stalno, i radila sve što mogu da si “udovoljim”, kad god mogu, koliko god mogu. Moja vibracija je počela rasti i ubrzo značajno porasla, pa su tako i okolnosti počele reflektirati moju, sada novu, višu vibraciju.

Danas se više ne čudim kada se nešto što sam željela manifestira, vesele me, naravno, sve moje željene manifestacije, no više me NE IZNENAĐUJU, jer ZNAM kako kreiram, znam da je sve oko mene samo ogledalo, povratna informacija. Tako da sada kada nešto “manifestiram” a što sam stvarno i htjela, više uopće nemam potrebu oko toga raditi senzaciju, spektakl ili sl. Sve više mi je to normalan dio života, koji živim kao sve više svjestan kreator.

No, ovo putovanje je ipak bilo posebno. Tamo sam prvi put doživjela senzaciju iznenađenja iz Vortexa. Moj me Vortex konstantno iznenađivao! Upoznavala sam ljude, otvarala su se nova prijateljstva, nove poslovne prilike, kontakti, zabave u discu, na bazenu, smijeh, predstave, razgovori, nove poslovne ideje i projekti, nove spoznaje, rast, eskpanzija… i guštanje 🙂 Koliko sam se puta pitala, uh pa zar sam ja stvarno sve ovo stavila u Vortex? Wooow!!!

Ono što me ipak oborilo s nogu na ovom putovanju su par manifestacija koje ću podijeliti s vama, jer mi je svaki put kad se njih sjetim toliko toplo oko srca, da jednostavno želim prenijeti taj prekrasan osjećaj koliko je to uopće moguće.

Nakon prve radionice s Esther dobila sam “inspiraciju” da nešto napišem, no nisam bila ponijela nikakve bilježnice, kemijske, ništa. Pomislim, i kažem cimerici, potražit ću sutra na kruzeru ako ima za kupiti, a ako ne bude kupim već u Lisabonu kada tamo pristanemo. Tu noć kada smo nakon večere i druženja došle natrag u sobu, na krevetu me čekala poruka od Esther Hicks i poklon sa strane (slike ispod).

img_1890img_1892

Bilježnica-rokovnik, kemijska, i predivna poruka. Eh, taj osjećaj! Kaže njihova knjiga: “Traži i bit će ti dano!” Hehe. Znaaam da se ovo mnogima čini kao sitnica, i meni je u odnosu na neke “veće” manifestacije koje sam imala (količinski, financijski, kako god), no zaželjeti i doći navečer u sobu i to te dočeka, uz njenu poruku na jastuku, nešto je NEOPISIVO!

Drugi dan u Lisabonu. Sa prijateljicom sam išla u suvenirnicu da kupi poklone. Kako ja nisam htjela kupiti ništa, jer sam već bila u Lisabonu pred par godina, razgledavala sam po dućanu. U oko mi upadnu torbe za plažu, jer su imale one velike debele ručke, koje, kad ih nosiš preko ramena, bez obzira što si sve natrpao u torbu, ručnike, svašta, ne bole i ne stežu. Mislim si, hm, takva torba mi treba za sljedeće ljeto, želim s tim ručkama, pa možda da kupim jednu sada ovdje? Ipak odlučim ne kupiti, ljeto je tek prošlo, do sljedećeg ima vremena, već ću negdje naći takvu torbu.

A onda sljedeći dan nakon večere ponovno se vratim u sobu, ponovno na krevetu poruka od Esther Hicks i poklon sa strane. Torba. S “onim” ručkama! Baš kakvu sam htjela. Ova je još naravno posebna jer na sebi ima znak – Abraham logo.

img_1900

Ajmeeeeeeeeee! Pomislim: “Ok, Abraham, mogu shvatiti rokovnik, bilježnica, to se još nekako “uklapa” u kontekst radionica itd., ali TORBA ZA PLAŽU? S OVIM ručkama??? Really?” A u pozadini kao da čujem: “Mi znamo sve tvoje želje, samo zatraži i dano ti je! Uvijek!”

Eh. Evo zašto su ove manifestacije posebne. Evo zašto mi je toplo oko srca svaki put kad se toga sjetim. Jednostavno shvatiš da ŽIVIŠ ono što oni govore, oni su tu, čuju te, i daju ti ono što želiš, samo treba biti na viskoj vibraciji da bismo dopustili sami sebi da primimo.

Sa ovog putovanja imam zaista pregrš nevjerojatnih priča, i divnih manifestacija, no da ne bude ovo jedan predugačak tekst, ovdje ću završiti, a neke od ostalih priča ću podijeliti u narednim tekstovima.

A vi? Što ste danas zaželjeli? Vjerujete li da vam je već dano? Vjerujete li da bi vas mogla dočekati poruka na jastuku i upravo ono što ste poželjeli? Vjerujete li da upravo to i jest već sve ostvareno? OVDJE i SADA. A gdje ste vi?

Love you all 🙂

Joy

5 thoughts on “Manifestacije ili kako dovesti želje u realnost

 1. Ivana says:

  Potrudit ću se da ovaj komentar bude previše dug jer želim toliko toga komentirati u par rečenica. Ovaj blog sam počela čitati prije pet dana i još uvijek uživam u tekstovima,ne znam po koji put.Nakon tri godine što sam proučavala zakon privlačenja,konačno mi je blog dao onu zadnju puzzlu koju nisam imala da bi mi sve sjelo na mjesto.falilo mi je svjesnosti,falilo mi je još dorade primjene teorije,ali sve mi je kliknulo kad sam osvijestila misli i bivanje u stanju izvan misli. SVE. pročitala sam sve,slušala Abrahama svaki dan,meditirala,napredovala,no um me zafrkavao na sve mile moguće i nemoguće načine i to sam osvijestila upravo ovim tekstovima. Mislila sam da sam “slučajno” manifestirala stan,diplomu i ljubav svog života. Sad znam da sam ih manifestirala kad sam bila u stanju bez misli,jer mi se prirodno podignula vibracija,otišao otpor i to mi je sve došlo. Nakon toga sam pokušala shvatiti kako pa sam zaključila da mi je “slučajno”pošlo za rukom…no uvjerenje je bilo da mi se posrećilo jer ja baš “nisam to sve zaslužila”. S ove pozicije geldano,hvala svemiru što to nisam i demanifestirala. A tebi hvala na ovim divnim tekstovima,iskrenim,punim mudrosti i visoke vibracije,volim sve ono što jesi i što radiš i još jednom veliko HVALA!!! Ivana ❤

  Like

 2. Ivana says:

  Još nešto,možda nekome pomogne. Vježbajte biti izvan misli čak i kad ne meditirate. Ja sebi kažem idem sad,otkad izađem iz stana dok ne dođem do auta,biti bez misli i čekam prvu iduću misao. I iznenadi me kolikom brzinom zapravo mi iduća misao dođe,a nakon nje želi doći još…onda kažem opla,stani um,nećemo danas bla bla….makse haha. i tkao ga utišam. i mogu vam reći što više ovo prakticiram,sve mi više prestaje biti bitno išta zvan mene jer se osjećam u stanju ko da već sve to imam,vanjske manifestacije su mi prestale biti uvjet da budem sretna jer naprosto znam da dobivam sve…Ne mogu opisati taj osjećaj,jeli to znanje ili vjera na razini znanja..što god…samo radite i vjerujte i volite i uživajte!

  Like

 3. Sanja says:

  Savrsena Azra…poslana svima nama da nam poslozi i te zadnje kockice u mozaiku..koje nikako da okrenemo na pravu stranu i smjestimo ih ..u vortex. Divno je sto sve do detalja podijelis i ukazujes time na to gdje propustamo u primjeni ZP ili jednostavno ne propustamo sami sebe… odvojeni od misli koje nas tlace.
  Moja su iskustva neponovljiva…kontrasti tako jaki ..i bolni u jednom trenutka, da zivot skoro izokrenu potpuno naglavacke…i odnos u obitelji, brak i najteze od svih faktora…pitanje djece i njihova bezbriznost i mirno odrastanje. Ali kad shvatim nakon dana preobrazaja cijele situacije…sve sam to trazila sama..i dobila iszina na najbolniji nacin..ali sad je tu! I trebam poceti samo uzivati u tome..prihvatiti ono sto mi je sudjeno i sto zasluzujem. Beskrajno sam zahvalna i za takvu lekciju, za ciscenje neg.ljudi iz zivota, za izgradnju novih boljih odnosa…za sve svoje ciljeve koje sad znam da cu dostici…zahvaljujem i na tebi Azra, jer svaki tvoj tekst i jos gomile drugih me kontinuirano prate, ohrabruju i utvrdjuju sve nauceno…i vjecno me uce i dalje…dalje…beskrajno. Mi smo svi svjetlosni radnici, beskonacna bica ispunjena ljubavlju i snovima koje pretvaramo u stvarnost. A sanjati i mastati je uvijek vazno… ❤

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s