Gdje je moj Vortex?

Iako mi je ovo putovanje donijelo puno nezaboravnih trenutaka, kao što se i vidi iz svih dosadašnjih tekstova, postoji nekoliko onih baš posebnih trenutaka sa radionica, koji su me nekako najviše dirnuli, najviše “prodrmali”, nakon čega sam odmah vidjela sve drugačije.

Jedan od takvih trenutaka je bio kada je Abraham pričao o Vortexu. “Sve što želite je u Vortexu, i ostvarit će se!” Na to nas pogledaju i kažu: “Pa gdje je onda? Sigurno se sad pitate, pa Abraham, da li je onda moj Vortex u sadašnjosti ili budućnosti? Kažeš sve JE u Vortexu, a onda kažeš OSTVARIT ĆE SE. Da li je to sadašnjost ili budućnost?”  Na prvu mi se činilo čak malo banalno, jer ono kao ja znaaam da je moj Vortex sada, da je na najvišoj vibraciji sve već ostvareno, i da će se odraziti u fizičkoj realnosti kako budem otpuštala otpor. Pa i sama sam već toliko puta svjedočila manifestacijama. Jasno mi je da kada se super osjećam, kada sam na visokoj vibraciji, koliko se “lakše” osjećam jer otpustim otpor i… eto manifestacija!

No, Abraham me (naravno) ponovno oduševio.

Krenuli su opisivati kako oni vide Vortex. E, to je bilo nešto najmoćnije što sam vidjela i čula! “Vortex je tu, ovdje je, mi to sve vidimo, ovdje su sve vaše želje! TU!” Pokazivali su u Vortex i takvom energijom pričali o tom Vortexu da mi je na tren uspjelo vidjeti ono što oni vide. Wooooooow! Pa to je stvarno sve tu! Ovdje i sada! Nije Vortex negdje “u oblacima”, ne postoji put koji moramo proći, ili pričekati da dođe trenutak da bi nam se Vortex “ukazao”. Ne trebamo nigdje otići, ne trebamo uopće čekati. Sve što želimo se nalazi tu. Ni centimetar dalje od nas samih! Ni sekundu dalje u budućnosti. Baš tu. Baš sada. Sve je već ostvareno. Ništa mi ne trebamo “odraditi”. Tada mi je sjelo i zašto oni toliko inzistiraju na manje akcije, odnosno samo na inspirativne akcije iz Vortexa. Jer je sve već ostvareno. Put najmanjeg otpora znači dopustiti da se dogodi, a ne učiniti da se dogodi.

Zar nije super osjećaj znati da je sve što smo zaželjeli već iskreirano, “zapakirano” i spremno za nas? Zar nije predivno znati da smo toliko voljeni, moćni i podržani da su uvijek sve naše želje ispunjene? Zar nije divno znati da mi ne trebamo ništa raditi? 🙂

Tada sam shvatila još jače i jasnije kako je to zapravo jednostavno. Toliko sam proučavala taj Zakon privlačenja, a nećeš ti mudrosti! Samo treba birati bolji osjećaj, birati radost, dovesti se do više vibracije, a sve ostalo se slaže samo po sebi. Eto, to je sva mudrost. Kaže Abraham: “Ne možete tek tako dobiti sve iz vašeg Vortexa. Morate platiti tu strašnu cijenu – osjećati se dobro!” Eto koliko ironije u cijeloj priči. Ne osjećaš se dobro jer ti ono što želiš nije stiglo, a zapravo ono što želiš ti nije stiglo jer se ne osjećaš dobro.

I tako se možemo vrtiti u krugu cijeli život, pričati o nekom Vortexu tamo gore, tamo negdje u budućnosti, nekad, možda ponekad, možda nikad…? A možemo osvijestiti upravo ovaj trenutak sada, odabrati upravo u ovom trenutku sada bolji osjećaj, odnosno birati bilo što što nam se u ovom trenu čini najzabavnije, najljepše, u čemu ćemo najviše uživati. Možemo od ovog trenutka sada birati jednu za drugom misli od kojih se osjećamo sve bolje. I bolje. I bolje. I eto nas “gore”. Eto Vortexa. I onda kreće manifestacija.

Ako ste proučavali Zakon privlačenja, onda znate da nakon 17 sekundi  dolazi sljedeća misao slična onoj koju smo mislili tih 17 sekundi, a zatim sljedeća, i sljedeća… Znate da nakon 68 sekundi ono što smo osjećali kreće prema nama. Počinje manifestacija! Nakon SAMO 68 sekundi!

Da li ste spremni platiti tu tešku, strašnu cijenu i birati svjesno bolju misao sljedećih 17 sekundi? Birati bolji osjećaj samo 17 sekundi? Pa još 17? Pa još 17? Da li ste spremni izdvojiti sada 68 sekundi svog vremena kako biste namjerno usmjerili OSJEĆAJE tamo gdje želite? Da li znate da vam već nakon tih 68 sekundi kreće realizacija? To je sav posao. Sva mudrost. To je taj jedini “težak” zadatak koji trebate odraditi da bi vam život krenuo u smjeru onoga što želite… Zaista, na kraju je jedino pitanje KOLIKO to stvarno želite. Ne postoji izgovor. Ako ste zaista odlučili, desit će se! Krenut ćete. Sada i ovdje.

I još ću jednom ponoviti misao iz jednog od prethodnih tekstova: “Svemir nije prema svima jednak, ali je uvijek fer!” Što ćete birati sljedećih 68 sekundi? Kako želite da izgleda vaša realnost?

4 thoughts on “Gdje je moj Vortex?

  1. SUZANA says:

    Zelim da spodelim nesto
    Otkad sam pocela citati ovaj Blog t.e.od samog pocetka,zivot mi se promjenio.
    JEDINI VAS POSAO JE SAMO DA SE OSJECATE DOBRO —WOOOOWW
    Koja recenica ,mene je promjenila i moj zivot.Pocela sam je primjenivati u svaki trenutak mog zivota ,od sam pocetak dana do kraj dana, kod kuce za muz sa djete,na posao i za vrlo brzo ja sam pocela da se osecam FANTASTICNO.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.