Što kreirate sada?

Kako vam prolazi današnji dan? Manifestacije, minifestacije? O čemu ste razmišljali danas? O čemu razmišljate sada? O onome što ne želite? Ili onome što želite? Želite a nemate? Želite i uživate u putovanju? Znate li da je svaki dan prilika da uživate u nekoj od vaših kreacija, koje se manifestiraju, dok istovremeno kreirate nove? Što vi kreirate danas? Što kreirate sada?

Sve “nevolje” i “tragedije” koje smo do sada prošli, svi kontrasti koje smo iskusili, služili su nam. Da, SLUŽILI SU NAMA. Da jasnije i preciznije definiramo što zapravo želimo. Bez kontrasta to ne bi znali. Ne bi. Svi kontrasti koji su iza nas pomogli su nam u našim fenomenalnim kreacijama. I sve je to već ostvareno i čeka na nas. Kako dopuštamo, tako se manifestira. A kako dopustiti? Nije nitko lud da sam sebi “zabranjuje” ili sprečava ostvarenje onoga što želi, zar ne? Pa zaželjeli smo, zar to nije dovoljno? Kako sad, ne dopuštam? Hoću, želim, što još treba raditi da Svemiru pokažem da se ne šalim, da zaista želim?

Svemir, odnosno naše Više ja, naš Izvor, svjestan je svih naših želja. I bolje od nas to zna! Za razliku od nas, on ih i živi, ekspandirao je i sve što smo mi poželjeli našem Višem ja je već manifestirano. Mi u ovim tijelima kao fizička manifestacija, “nastavak” nefizičkog ja, vidjet ćemo, čuti, okusiti, doživjeti te iste želje u fizičkoj realnosti onda kada smo mi na toj vibraciji. Ne kada razmišljamo: “Želim (ali nemam!)”, “Želim, ali ne znam hoće mi li stići. Do sad nije, pa možda ovo ipak ne fukcionira…”, “Želim i potrudit ću se, idem vizualizirati da mi stigne”, “Ne želim više čekati.”, “Što radim pogrešno?”, “Zašto se još nije manifestiralo?”, “Koliko točno trebam biti u tom Vortexu da se konačno desi?”, “Danas baš i nisam radila metode, ali od sutra krećem svaki dan s vizualizacijom, afirmacijama…”

Ni jedna od ovakvih ili sličnih misli NE POMAŽE. Sve one vibriraju gotovo jednako: “Nije mi stiglo, nije se manifestiralo, nije, nema, nije se desilo…” Pitate kako ne dopuštate? Eto tako. Radili ste metode? E, sad kratko i o tome. Ukoliko vizualizirate s ciljem da nešto dobijete, teško da ćete si pomoći, jer upravo tom vizualizacijom potvrđujete “nemanje”. Vizualiziranje iz zabave, kao da gledate omiljeni film ili komediju, imat će puno više učinka, nego vizualiziranje onoga što želite s ciljem da to dobijete. Afirmacija također. Svemiru je potpuno svejedno kakve riječi koristimo, i da li ih uopće koristimo. Ukoliko afirmirate, a ne osjećate pomak energije, ne osjećate da ste se počeli osjećati bolje, i bolje, znači da ne funkcionira. Jedno pričate, u drugo vjerujete.

Ja sam osobno nekoliko puta radila afirmacije, i to na ovaj način: Zapisala sam jednu afirmaciju, “testirala” da vidim kako mi zvuči, da li mi se čini kao “mission impossible”, ili “ima smisla, moguće je”, a onda istu ponovila 1000 puta! Da, tisuću puta. U nekom trenutku ponavljanja primijetila sam da se vibracija promijenila. Ali nikad u prvih sto puta… 🙂 No, nakon 1000 ponavljanja funkcioniralo je. Meni osobno je puno bolji način tražiti ono što me veseli, i stalno se dovoditi na veću vibraciju biranjem boljeg osjećaja, stalno tražiti nove “gušte”, gledati oko sebe, diviti se, zahvaljivati… Ukoliko se fokusirate na željeno, onda je najbolje pričati ZAŠTO to želite dobiti, kako ćete se osjećati kada to imate, jer se time dovodite u isti osjećaj, prema tome tako i počinjete vibrirati.

Jedna od meni najdražih Abrahamovih rečenica, jer me odmah baca u “joy”, kaže: “Ništa se ozbiljno ne događa ovdje!” Pa da, zapravo nećemo izvući živu glavu što god mi napravili… Prema tome, možemo se jednostavno prepustiti životu i uživati što više u svakom trenutku, zar ne? Možemo i zahvaliti na svemu što smo primili. Možemo i sjesti i napraviti popis svega što volimo u našem životu… Puno toga možemo već sada napraviti da se osjećamo bolje. Puno toga već sada možemo napraviti da sljedeća realnost koja nam dolazi u susret bude ljepša. Da sadrži puno više željenih manifestacija. No, koliko će željenih manifestacija biti ovisi upravo o našem odnosu prema trenutnima 😉

One thought on “Što kreirate sada?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.