Kada poduzeti akciju?

Jedno od čestih pitanja koje čujem od onih koji proučavaju zakon privlačenja je kada poduzeti neku akciju. Da li poduzeti nešto? Ili čekati? Ili što točno raditi? Nije ni meni na prvu sjelo, no nakon malo vremena na visokoj vibraciji, i nakon što sam se nekoliko puta susrela s “inspirativnom” akcijom, sa svim njenim sjajem i koristima, odnosno rezultatima koje mi je donijela, ubrzo sam shvatila.

Ako ste proučavali zakon privlačenja ili općenito energiju i vibraciju, vjerojatno ste čuli i znate da jedan koji je na visokoj vibraciji je milijune puta moćniji od onih koji nisu. Što to znači? I kako na nas utječe? Tu je i ono pitanje: Da li biram akciju, ili radim na dizanju vibracije? Odgovor je uvijek isti: Prvo dižete vibraciju. Zašto je ovo bitno? Jer smo na visokoj vibraciji u skladu s onim tko zaista jesmo. Jer smo tada moćniji. Jer smo tada u skladu sa silama Svemira koji nam daju “vjetar u leđa” i s puno manje truda, odnosno minimalnom akcijom možemo ostvariti izvanredne rezultate. Na niskim vibracijama uz puno truda možete u najboljem slučaju postići osrednje rezultate. Zašto je to tako? Evo malo brojki…

Znate da je potrebno 17 sekundi misli da se za nju “prilijepi” druga slična misao, i nakon 68 sekundi manifestacija kreće prema vama. No, u smislu energije, to točno ima mjeru.

Svaka čista misao nakon 17 sekundi privlači sljedeću misao na toj vibraciji. Namjerno sam naglasila čista jer je to jako bitno. Jer sam se i sama puno puta uhvatila da mi se čini da mislim u smjeru onoga što želim, a zapravo odašiljem vibracijski miks “željeno-neželjeno”, znam što želim a u isto vrijeme sam svjesna da to nemam. E pa, sve dok je tako, i sve dok tako mislite, nećete se pomaknuti s mjesta. Jer odašiljete energiju u oba smjera.

Zato je vizualizacija za postizanje nečega tricky. Zato je lakše koristiti bilo kakav “izgovor” da jednostavno dođete na visoku vibraciju. Čista misao nema u sebi primjese tipa “što je do sada ostvareno, kako da ostvarim to, da li ću stvarno, kada ću, što trebam raditi, jel dovoljno toliko meditirati, koje metode…

Čista misao je čista misao. To je moja želja. Želim to i kad imam to, onda se osjećam tako, i tako. I to je super osjećaj… Ništa drugo. Nema “ali”. Nema upitnika. Nema mjerenja rezultata. Samo čista misao.

Kada se toj čistoj misli pridruži sljedeća, dolazi do “eksplozije” energije, koja je ekvivalentna 2000 sati akcije! Nakon sljedećih 17 sekundi, taj se učinak povećava za 10 puta! Da, nakon samo 34 sekunde čiste misli, energija koja se emitira jednaka je 20.000 sati akcije. Nakon 68 sekundi 2 milijuna sati akcije! Zato Esther kaže da onaj tko je na visokoj vibraciji, milijune puta je moćniji od onih koji nisu.

Zato je bitno prvo dignuti vibraciju, a onda djelovati. Kada ste na visokoj vibraciji, nemoguće je ne djelovati. Zarazni ste. Putevi vam se lako otvaraju. Utječete tako pozitivno na ljude, a imate dojam da niste ništa posebno učinili ni rekli… Znate što treba raditi. Nema pitanja. Lako je, jednostavno je, zabavno je… I fenomenalno se osjećate.

No, da biste došli na visoku vibraciju, manifestirali i živjeti željenu realnost morate ignorirati trenutnu. Da, ignorirati! Da, morate! U suprotnom šaljete enrgiju u oba smjera i ne mičete se s mjesta.

Evo odgovora onima koji se “trude” i rade metode, a nema baš nekog pomaka. Da li ste zaista potpuno ignorirali trenutnu realnost? Nije lako, znam. Naučeni smo biti “realni”. No pitajte se koliko stvarno želite to što želite. Ako želite, učinit ćete to. Ignorirat ćete trenutnu realnost, odnosno one dijelove koji vam se ne sviđaju. Nećete pričati o problemima. Ne možete imati oboje. Fokusirati se na trenutno neželjeno stanje i istovremeno dozvati željeno. Ne ide. Morate birati. I nitko to ne može za vas. Ni umjesto vas. Niti može utjecati na vas. Vi ste potpuno odgovorni i ovlašteni.

Birate svakako, jer misli stalno teku… Hoćete ih pustiti da idu gdje god i jednostavno pokupiti sve što je “na putu”, na televiziji, u razgovorima s drugima, ili ćete se namjerno fokusirati na ono što želite i u skladu s tim birati misli, a onda osjetiti svu čar visoke vibracije i inspirativne akcije?

4 thoughts on “Kada poduzeti akciju?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.