Vibracija (nedostatka) ljubavi

Nakon što sam napisala jučerašnji tekst, sjela sam u auto i, kako je ispred mene bilo 300 km vožnje, u jednom trenu dok sam vozila sjetila sam se teksta koji sam napisala. I sjetim se da nisam napisala nešto što je mnogima vjerujem važno… No, kako sve radim inspirativno, znam da postoji razlog zašto upravo tu rečenicu nisam napisala.

O čemu se radi? U jučerašnjem tekstu pisala sam o ljubavi, tj.o tome kako trebamo ljubav tražiti na pravom mjestu, a to je u nama, tamo ćemo je uvijek naći. Kako se trebamo fokusirati na to da dopustimo da ljubav teče od nas, a ne da tražimo da netko drugi projicira ljubav prema nama, kako bismo se osjećali voljeno. Dio koji nisam napisala je: “A kada to radite, kada ste usmjereni na to da pronađete u sebi onaj dio vas koji voli, i kada dopustite da ljubav teče, kada osjetite tu vibraciju ljubavi, tada ONAJ TKO ĆE VAS JEDNAKO TAKO VOLJETI NE MOŽE NE DOĆI.” Zakon privlačenja djeluje uvijek. Nepogrešivo.

I onda nakon tih 300 km, kada sam stigla na destinaciju, vidim komentar: “Zašto bih ja trebala biti jedna od onih koji se tješe ljubavlju prema sebi dok ostali sretni i zagrljeni šetaju sa svojim partnerima?” Super! Super. Super.

Odgovor glasi: “Zato što trebate promijeniti VAŠU vibraciju ljubavi!” Vi se ne tješite ljubavlju prema sebi, i ne trebate nužno usmjeriti ljubav prema sebi, bitno je da nađete u sebi onaj dio vas, koji jednostavno voli, samo voli, bilo što, bilo koga. Volite. Fokusirajte se na to da volite. Jer kada se fokusirate na to da DOBIJETE ljubav, kakva vam je vibracija? Nemam ljubav. Što vam Svemir vraća u vašu realnost? To da nemate ljubav! Onog trena kada pronađete ljubav u sebi, i počnete odašiljati tu ljubav, ljubav će vam se vratiti. U tome je cijela priča.

Zašto sam ovu rečenicu izostavila? Kažem, sve radim inspirativno pa vjerujem i da je za ovo postojao razlog. Jer ukoliko čitate onaj tekst od jučer, i onda se fokusirate na to da pronađete ljubav u sebi, ali ZNATE da to radite s CILJEM da privučete ljubav, da vas netko voli na kraju, vrlo vjerojatno ćete i dalje vibrirati nedostatak ljubavi. Tek kada je vaša namjera čista, vibrirate ljubav, a ne nedostatak ljubavi! Želim voljeti, volim, volim tebe, volim što te volim, volim, VOLIM, VOLIM… I nije me briga da li ti mene voliš. Nije me briga tko me voli i tko me ne voli. Nije me briga tko oko mene šeta zagrljen a tko je sam. Nije me briga! Ja samo volim. I volim što volim. Kakva je to vibracija?

Zanimljiv mi je bio i komentar “ostali sretni i zagrljeni šeću…” Sjećam se davno jedne situacije kada sam se vraćala iz grada. Sama. Vidim ispred sebe par koji se tako zaljubljeno gleda, a onda zagrle… Toplina se osjetila oko njih… Zatim pogledam dalje, i vidim natpis “Više od 15 (ili koliko već) godina ljubavi”. Mislim da je bila reklama za McDonalds, ili nešto slično. No, ono što sam ja pomislila u tom trenu bilo je: “Woow, pa ja sam baš na vibraciji ljubavi sada!” Ovo je tako važno. Kada vidite zagrljeni par ispred sebe, da li mislite: “Vidi njih, a ja sama?” Ili mislite: “Hej, vidi ih kako se vole! Kako je to super! I ja koja to vidim… Znači i ja sam na vibraciji ljubavi”. Da, nije do svijeta oko vas, nego kako ga vi vidite. I kada nešto vidite, kada vidite taj zagrljeni par, ono što vi pomislite nakon toga je  upravo VAŠA VIBRACIJA. I zbog toga ste tu gdje jeste.

Love you all 🙂

Joy

4 thoughts on “Vibracija (nedostatka) ljubavi

 1. MAGIC BLACK BIRD says:

  Nekada je teško usmjeriti baš tako pozitivno misli , ako vam je život trenutačno pogodila neka katastrofa, naročito ljubavna. Ne kažem da se ne slažem sa tekstom, apsolutno je sve istina. Ali ono narodski rečeno”treba dosta gaća poderati”- da bi mi ljudi postigli mehanizme pravog vrednovanja ljubavi i zavoljeli same sebe i stavili se kao prioritet. 🙂 Tekst je odličan!

 2. joinmeinjoy says:

  Apsolutno! Nemoguće je iz “katastrofe” doći do pozitive u tren, ali je moguće pomalo… Znam taj osjećaj (poznat mi je 🙂 ), no ono što je meni bio “klik” – kad sam “zaboravila” na tren na svoju “tešku tragediju” i skužila u tom trenu da sam zapravo sretna, onda mi je bilo jasno da nije do okolnosti, nego do mene… I da uvijek mogu birati.
  Rečenica koju sam napisala u jednom od tih trenutaka me i dan danas “diže” u teškim trenucima:
  “BOLNO moze biti samo ono iskustvo koje vi sami nazovete ili protumačite bolnim, no ako se samo sjetite da SVE sto vam se događa ima samo ono značenje koje mu vi dajete, onda znate da je BOL zapravo vas IZBOR, a ne trenutno “stvarno” stanje vaše realnosti!”
  Hvala ti na ovom odličnom komentaru!

 3. Katerina says:

  A ko su tehnike da se krenes malo po malo da razmisljas pozitivno o ljubavi?i dali je prava ljubav sudbindka?

Leave a Reply