Na visokoj sam vibraciji, zašto mi se ne ostvaruju želje?

Jeste li se kada pitali ovo pitanje? Zašto mi se ne ostvaruje željeno, zašto ne manifestiram? A bila sam prilično često (i dugo) na visokoj vibraciji. Radila razne metode. Trudila se. I to još nije sve! Malo “padnem” na nižu vibraciju, pa mi se svašta loše desi. Kako to? Kako to da  uz toliko truda ne uspijevam manifestirati ono što želim, a ono što ne želim bez ikakvog truda?

Odgovor se nalazi u pitanju, zapravo sada dok sam pisala, shvatila sam da je odgovor već u  ovim rečenicama iznad. Trud uvijek znači otpor, osim ako se “trudite” dovesti u stanje visoke vibracije, u Vortex. No, ni tada to nije onaj pravi trud (znoj i muka), kako mi to često zamišljamo. To je put boljeg osjećaja. Fokusa na nešto od čega ćemo se osjećati bolje. Čim se trudimo da se nešto ostvari, znači da ne vjerujemo. Znači da postoji otpor u našoj vibraciji. Zašto se neželjeno lako manifestira? Nema otpora. Ne trudimo se 🙂

Tu je bitna još jedna stvar. Momentum. Slična misao privlači sličnu. Nakon 17 sekundi stiže sljedeća slična misao, pa još jedna… Pa nakon 68 sekundi kreće manifestacija. Ali uvijek se radi o tome koliko je ta misao zapravo “čista”. Mislimo da smo fokusirani na željeno i na visokoj vibraciji, ali nismo! Tko god si postavlja ovo pitanje iz naslova, znači da nije na visokoj vibraciji. Znači da je daleko od Vortexa. Inače ne bi primjećivali što vam stiže, a što ne. Ne bi obraćali pažnju. Jer na visokoj vibraciji ne postoje uvjeti. I čim pomislite što vam nedostaje, znači da niste tamo. I svakom sljedećom misli kojom nastavljate ovaj tijek, vi zapravo cijelo vrijeme vibrirate “nedostatkom” onoga što želite.

Primjećivanjem da se nešto nije ostvarilo, vi zapravo kreirate iznova realnost u kojoj se to i dalje nije ostvarilo… I dalje nije… I dalje nije… I sve dok primjećujete što jest, a što nije, nema promjene. Jer vi ste kreatori! Zakon privlačenja uvijek radi, savršeno, uvijek precizno vraća u našu realnost ono što odgovara našoj vibraciji. Ne može nam “vratiti” bolje od onoga što odašiljemo, ali ni gore.

I što se onda desi kada krenemo raditi na sebi, pa pratimo misli, osjećaje, pa nam se čini kako ovo “ne radi” baš precizno… Jer zašto se ne ostvaruje željeno, a neželjeno da? Zato što se naša svijest mijenja. Postajemo svjesniji svojih misli i emocija, no ne i potpuno svjesni što zapravo “odašiljemo”. Ako pratite kako se osjećate tijekom dana, ne što mislite nego kako se osjećate, znat ćete zašto se nešto nije manifestiralo. Znat ćete. Sjetit ćete se onih suptilnih emocija, sumnje koja se sakrila u neki kut i sramežljivo, ali uporno i dalje stoji tu. U vašoj svijesti. Tu je, i znate da je tu. Uvjeravate sami sebe kako mislite na željeno, kako mislite pozitivno, a ispod tog sloja misli pluta jedan koktel misli tipa: “A kad će se više ostvariti? Pa jel ovo radi? Ma možeš mislit da će mi se to ostvariti? Tko zna da li radim sve ove metode ispravno, možda griješim negdje…? Ma sigurno će se ostvariti ako nastavim..” A sve to je zapravo sloj otpora koji sprečava manifestacije koje su tu, vama pred nosom, da postanu dio vašeg iskustva.

Nije bitno koliko vremena provodimo misleći ovakve ili onakve misli, nije bitno koliko i kakve metode radimo, najbitnija stvar na svijetu je KAKO SE OSJEĆAMO. Jer nam emocije i samo emocije ukazuju što je zapravo naša točka privlačenja u ovom trenutku! Pa kako se osjećate kada se pitate:”Zašto mi se nije ostvarilo, a bila sam na visokoj vibraciji?” Upravo to što osjećate, privlačite u svoje iskustvo sada…

Shvatiti da je ovo putovanje, da nam svijest raste, i da se mijenjamo, i da treba vremena da se naša dominantna vibracija promijeni i stablizira, i da će uvijek postojati kontrast, jer je on dio kreacije i ekspanzije, i da nam jedino emocije uvijek govore što privlačimo, i da možemo uvijek usmjeriti fokus kako bi se osjećali bolje… to je shvaćanje kojem težimo. I zato najveća usluga koju sebi možete napraviti jest ne mjeriti nikakav rezultat, osim kako se osjećate! Cijeli post sam napisala na tu temu, i nevjerojatno je važan! (Jedini rezultat vrijedan mjerenja je koliko se dobro osjećate!)

Koja je vaša trenutna točka privlačenja? Kako se sada osjećate?

Love you all 🙂

Joy

Leave a Reply