Afirmacije za ljubav i odnose s drugima

Ovaj niz afirmacija vam pomaže da se “popnete” na vibracijskoj skali od nedostatka željenog odnosa do one vibracije gdje privlačite odnose kakve želite. Afirmacija bi zapravo trebale biti poveznica između vas i vašeg Višeg ja. Trebali biste osjećati “duboko rezoniranje” s njima…

Ono što sam ja ovdje napravila, kako bi ove afirmacije bile dostupne i primjenjive svima, jest da sam krenula od niže vibracije, nedostatka ljubavi, nedostatka željene veze, jer onaj tko to želi (a nema) vjerojatno dominantno vibrira upravo nedostatkom ljubavi i željenog odnosa.

Evo afirmacija:

Često se osjećam usamljeno, i gledam sve te ljude, sve te parove koji se drže za ruke, grle i šetaju, i baš mi nekako idu na živce! I ja želim biti u jednoj lijepoj vezi. Ne želim biti sam/a. Jer biti sam ponekad znači biti i jako usamljen.

Zar ne bi bilo lijepo da sam i ja u jednoj skladnoj vezi, baš onakvoj kakvu sam kreirao/kreirala i kakva će mi potpuno odgovarati?

Zar ne bi bilo lijepo da mogu, promatrajući druge ljude, jednostavno odabrati što je ono što želim i ono što ne želim? Što mi se sviđa, i što mi se ne sviđa? Jer znam da tako kreiram.

Zar ne bi bilo lijepo da iz svih mojih odnosa, bilo prijateljskih, romantičnih, obiteljskih ili čak i susreta sa strancima, izvlačim i vidim samo ono najbolje, jer sam na visokoj vibraciji?

Znam da je moj Vortex prepun svega što želim iz odnosa s drugima, i znam da kada se fokusiram na ono najbolje u drugima, tada sam na vibraciji onoga što je u mom Vortexu!

Zar ne bi bilo lijepo da budem na tako visokoj vibraciji, da više uopće ne osjećam nikakav nedostatak? Zar ne bi bilo lijepo da se mogu jednostavno osjećati dobro, bez obzira na sve, ovdje i sada?

Zar ne bi bilo lijepo da svugdje gdje idem susrećem ljude na mojoj vibraciji i da zajedno otkrivamo kako je dobro i uzbudljivo ovo iskustvo interakcije i ko-kreiranja?

Zar ne bi bilo lijepo znati da cijelo vrijeme dok sam u interakciji s drugima, bez obzira tko su i gdje ih susrećem, sile Svemira djeluju da slože sve “komadiće” kako bih ostvario/la upravo onakve odnose kakve želim?

Zar ne bi bilo lijepo hodati ovim svijetom promatrajući ga očima Izvora, i gdje god pogledam vidim samo prednosti i koristi za mene i druge?

Zar ne bi bilo lijepo da svakim razgovorom koji vodim inspiriram i “podižem” ljude, i da se nakon razgovora svi osjećamo još bolje?

Zar ne bi bilo predivno susretati ljude koji su na mojoj vibraciji i zar ne bi bilo predivno znati da je moja vibracija jednaka vibraciji mog Izvora?

Zar ne bi bilo predivno znati da smo moj Izvor i ja stalno u skladu, jer sam ja podignuo/la svoju vibraciju? I zar ne bi bilo super da me zakon privlačenje poveže upravo s onima koji rade to isto? I da smo cijelo to vrijeme kad smo zajedno, istovremeno u skladu s vlastitim Izvorom? Zar ne bi bilo logično da mi zakon privlačenja dovede još ljudi koji su na visokoj vibraciji kao i ja i zar to ne bi bili prekrasni odnosi?

Zar nije dobro poznavati zakon privlačenja? I zar nije super imati emocije, koje me vode i uvijek pokazuje gdje sam? Zar nije dobro znati gdje se nalazim na emocionalnoj skali i kako vibriram u svakom trenutku?

Zar nije dobro znati da bez obzira gdje sam sada, uvijek mogu doći do najboljeg osjećaja, i do najviše vibracije, kada god to poželim? Zar nije odlično znati da ne moram biti cijelo vrijeme u Vortexu i da mogu biti tamo kada god poželim? Zar nije dobro znati da imam potpunu kontrolu nad vibracijom koju odašiljem?

Zar nije upravo predivan ovaj život u kojem svakednevno prolazeći kroz razna iskustva svjedočim dokazima što odašiljem vibracijski? Zar nije dobro znati da sve u mom iskustvu, svaki odnos, svaka osoba, svi, svi, baš svi s kojima dolazim u susret, samo su odraz mog odnosa s mojim Izvorom?

Obožavam biti svjestan kreator mog vlastitog iskustva! Obožavam biti svjestan/svjesna vibracije i fokusa! Obožavam biti svjestan/svjesna vlastitih emocija!

Dobro je što znam da što god bilo tko drugi osjeća, nema baš nikakve veze sa mnom! I dobro je što znam da ne moram i ja osjećati ono što drugi osjećaju.

Obožavam biti u skladu s Izvorom! Obožavam što mogu hodati svijetom fokusirajući se na ono što mi je važno i što volim! Obožavam ovaj put koji sam izabrao/izabrala, put konstantnog rasta i ekspanzije!

Obožavam svoju vibracijsku vezu sa Izvorom, i volim što je ta veza za mene prva i najvažnija i što dolazi prije svega ostalog. I volim gledati ispred sebe i s uzbuđenjem očekivati što mi sljedeće dolazi u susret…

_____________________________________________________________________________

Za one koji žele dublje poraditi na odnosima s drugim ljudima, uskoro kreće radionica na tu temu, a prijaviti se možete na e-mail joy@joinmeinjoy.com.

Više informacija o radionici možete pronaći OVDJE.

6 thoughts on “Afirmacije za ljubav i odnose s drugima

  1. Diana says:

    Ah kakva radost, kakva raskos prelijepo osmisljenih misli, uzivam svo vrijeme dok citam, hvala ti od srca divna duso!

  2. Selma says:

    Ne bi li bilo lijepo da počneš kanalizirati Abrahama? 🙂
    Na našem (tj.regionalnim jezicima) koliko znam, to čini Dragana Pavliček iz Srbije.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.