Najbolje od bloga

Inspirirana postom jedne osobe, koja je jedan dio teksta iz bloga podijelila u Facebook grupi, pitala sam ostale koji su im najdraži tekstovi, misli, dijelovi. Zanimljiv je bio odabir, i vrlo inspirativan pa ga želim podijeliti sa svima vama, koji niste vidjeli ili niste dio grupe.

Vaš kontrast je nečiji Vortex” (Tanja) – naslov govori sve 🙂

Najbolji savjet ikad” i “Riječ koja mijenja sve” (Riki) Posebno joj se sviđa rečenica: “Vaš trenutni fokus je vaša sljedeća realnost”.

“Slušaj osjećaj i idi all in” (Dragana) iz teksta “Slušaj sebe

“Ako sam ja sada potpuno nova ja, i nemam nikakve veze s onim tko sam bila prije, onda su i drugi ljudi potpuno novi “oni” i nemaju nikakve veze s onim tko su bili!” (Sandra) iz teksta “Kako se promijeniti… sada?

“Rad na sebi znači dosljednost.” (Helena) iz teksta “Kako primijeniti znanje

“Vjerovati znači živjeti tu vjeru. Bez obzira gdje ste sada. Bez obzira što radite. Bez obzira što imate i što nemate. Vjerovati znači upravo to – u ovom trenutku sada mogu iznova nacrtati moj svijet. Obojati ga kako ja želim.”(Katica) iz teksta “Što znači vjerovati?”

“Nemamo svi iste resurse u rukama trenutno, ali svi imamo jednak izvor resursa. Svi.” (Ana) iz teksta “Tako malo je potrebno

“Ne osjećaš se dobro jer ti ono što želiš nije stiglo, a zapravo ono sto želiš ti nije stiglo jer se ne osjećaš dobro!” (Gordana) iz teksta “Gdje je moj Vortex?

“Ne postoji ništa što bismo trebali napraviti, promijeniti ili popraviti kod sebe. Mi već jesmo savršena bića. Da od ovoga trenutka sada nikad više ne napravimo ništa, ni jednu jedinu stvar, sve što smo do sada napravili je i više nego dovoljno. Našu vrijednost uvijek vidi onaj tko zna što je prava vrijednost.” (Ivy) iz teksta “Kako nas Abraham vidi?

“Volim biti svjesna svojih misli i osjećaja jer ih tada mogu mijenjati.” (Aleksandra) iz teksta “Ne vrijediš dovoljno

“Nije Vortex negdje “u oblacima”, ne postoji put koji moramo proći, ili pričekati da dođe trenutak da bi nam se Vortex “ukazao”. Ne trebamo nigdje otići, ne trebamo uopće čekati. Sve što želimo se nalazi tu. Ni centimetar dalje od nas samih! Ni sekundu dalje u budućnosti. Baš tu. Baš sada.” (Suzy) iz teksta “Gdje je moj Vortex?

Odvojite emocije od realnosti” (Nina) – opet naslov sve govori

“Kada sam jedno jutro ustala i odlučila da mi svaki moj izbor bude onaj koji donosi najveću radost u tom trenutku, uvjerenja su počela isplivavati. Jer mi često ne biramo svjesno. Često ne biramo što je najbolje za nas. Često ne biramo radost.” (Mirela) iz “Kako promijeniti uvjerenja

“O fokusu” (Sanela) cijeli tekst koji pokriva ovu temu je “Riječ koja mijenja sve

Jedini rezultat vrijedan mjerenja je koliko se dobro osjećate” (Sunčica, Andrijana) opet naslov sve govori 🙂

Koji je vama najdraži tekst? Što vas je posebno “dotaklo”? O čemu biste htjeli čitati više? Slobodno komentirajte 🙂

 

 

One thought on “Najbolje od bloga

  1. Rada K. says:

    Ja ne mogu izdvojiti najbolji tekst jer ih je bilo više koji su me ostavljali pod utiskom već godonama. Iako sam od nedavno i sama blogger dugo čitam tuđe blogove raznih profila.

    Što se tiče tema o kojima bih voljela više da se piše to su, naravno, teme koje su u vezi sa mojim blogom. Npr. Neke priče, Kako pisati, Načini pisanja priča putem bloga… 😊

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.