Još malo…

Jučer me jedna osoba na radionici pitala kako da kreira novu realnost, kada je njena bolest stalno “podsjeća” na trenutnu.

Ovo je pitanje s kojim se vjerujem svi susreću kada krenu svjesno kreirati. U prethodnom tekstu sam pričala o kreiranju i promatranju realnosti, pa tko nije pročitao, preporučujem (prvo) da pročitate taj tekst (Promatraš, ili kreiraš?), jer je objašnjeno kreiranje i fokus.

No, ovdje ću se baviti samo jednom temom. Kako kreirati kada nas okolnosti stalno podsjećaju na to gdje smo? Kako kreirati zdravlje kad te boli? Kako kreirati novac, kada ga nemaš i stalno se susrećeš s ljudima i nađeš u situacijama gdje ti jednostavno treba novac, a nema ga? Kako kreirati posao, kad si bez posla? Kako kreirati partnera, kad si sam? Kako onda?

Znam da nije jednostavno ignorirati postojeću realnost, ignorirati trenutne okolnosti, jer time ste okruženi. To vas “bode” u oči. To je ono što čujete, vidite, što je oko vas, to je ono što sada osjećate. I baš iz ovog razloga mnogima ne uspijeva mijenjati realnost.

No, pravilo je jednostavno, i nema iznimke. Da biste živjeli željenu realnost, morate ignorirati trenutnu. Morate se fokusirati na željenu. Onog trenutka kada vaša dominantna vibracija, kada vaša dominantna emocija bude ona koja odgovara željenoj realnosti, željena realnost će postati vaša nova realnost. I to je sve!

Da, nije lako ignorirati trenutne okolnosti. No, kad znaš da je to način, kad znaš gdje će te dovesti malo truda koji ćeš uložiti da se fokusiraš na željeno, onda nije ni teško.

Ja sam nedavno imala u svojoj realnosti nešto što sam htjela mijenjati. Podsjetnik na neželjeno sam primala valjda svakih sat vremena. Nekad i više. No, svjesna da ja kreiram, odlučila sam kreirati željeno. Znala sam da je to kontrast. Znala sam da mi je sada jasnije što želim. Vizualizirala, pisala…

A onda se pojavi “podsjetnik”, a ja bih rekla u sebi: “Još malo…” Da, još samo malo. I stiže. Ono što sam iskreirala. Još samo malo… Stiže.

Toliko mi je pomogla ova rečenica da sam je odlučila staviti u naslov, možda je tako i vi brže zapamtite.

Kada pokušavate kreirati željeno, a dobivate “podsjetnike” na neželjeno iz trenutnih okolnosti, recite sebi: “Još malo… Stiže!” Jer da, stiže. Meni je stiglo. Nema više podsjetnika. Jer, kada zaista vaša vibracija pregazi trenutne neželjene okolnosti i kada je više u skladu s onim što želite, MORA se desiti. Tome sam svjedočila ne znam ni koliko puta.

Dešavaju se i meni kontrasti, naravno, no zanimljivo mi je kako sve lakše i brže kreiram. I kako je zabavno. Ljudi koji su mi bili na radionicima, i koji svjedoče nevjerojatnim manifestacijama, kada pričaju o tome, kažu da ih puno više od same manifestacije veseli to što znaju da su oni to kreirali. I što znaju kako su to kreirali. I što su sada svjesni koliko su moćni. A to je bit svega ovoga. Da se sjetite tko ste. Da se sjetite da ste kreatori.

Ako danas dobijete podsjetnik na bilo što neželjeno iz vaše trenutne realnosti, recite sebi: “Još malo… Stiže!” Jer stiže. I već je puno bliže nego što mislite.

One thought on “Još malo…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.