Coaching

Radite već duže na sebi, no nema pomaka u onom smjeru ili onom brzinom kojom želite? U situaciji ste iz koje ne znate kako se izvući i krenuti dalje? Ne znate što želite, no nezadovoljni ste onim gdje se trenutno nalazite? Znate što želite, no ne znate kako to i ostvariti?

INDIVIDUALNI COACHING je savršen proces za određivanje onoga što želite postići, te pronalazak načina da do toga najbrže i najlakše dođete.

Kako izgleda coaching?

Na početku prvo razgovaramo o onome što želite postići, tj.koji cilj biste htjeli ostvariti coachingom. Na svakom sljedećem razgovoru prolazimo kroz ove točke:

  • pregled i komentiranje prethodno dogovorenih aktivnosti
  • razgovor o glavnom cilju, poteškoćama koje imate na putu te kako njima upravljati
  • kratak osvrt na trenutno stanje i razumijevanje vaše situacije
  • predlaganje opcija te zajednički dogovor kako nastaviti

Koliko traje coaching? Kako se izvodi?

Jedan sat coachinga traje 60 minuta.

apartment-1899964_1920

ONLINE COACHING

Osim coachinga licem u lice, možete odabrati online opciju te putem Skypea, Messangera ili na neki drugi način razgovarati iz udobnosti vlastitog doma ili gdje god se nalazite.

 

 Što možete očekivati od coachinga?

Možete očekivati potpunu povjerljivost, te slušanje s razumijevanjem i bez ikakvog osuđivanja vaše situacije, ciljeva ili akcija.

Možete očekivati da će se izazvati i preispitati vaši trenutni obrasci razmišljanja, uvjerenja i metode rada na sebi, kako biste otkrili najbolji način ZA VAS kojim nastaviti dalje.

Možete očekivati konkretne korake, metode i akcije koje će vam pomoći da se pomaknete od vaše trenutne situacije prema željenoj.

Moj pristup coachingu

Pristup koji ja osobno koristim prvenstveno je u pružanju podrške u podizanju vlastite svijesti, stvaranju jasnijeg uvida gdje ste sada i gdje želite biti, te kako do toga doći na najlakši i najbolji način za vas.

Naglasak stavljam na osvještavanje nesvjesnog, kao temelj rada na sebi, te usvajanje novih obrazaca razmišljanja i ponašanja u vezi onih područja u kojima niste zadovoljni.

Također, želim vam pomoći osvijestiti vaš puni potencijal, što sve zaista želite i možete, te vam pomoći da se odvažite i ustrajete u ostvarenju ciljeva, bez obzira koliko se vama čine veliki, nedostižni ili nemogući.

I posljednje, ali i najvažnije, moj pristup je usmjeren na dugoročan rezultat, odnosno dugoročnu promjenu situacije, a ne na trenutna brzinska i jednokratna rješenja.

Želite promjenu i rezonirate s ovim pristupom? Javite se putem obrasca ispod ovog teksta.