Vaša iskustva

Pročitajte priče i iskustva nekih od polaznika Radionica i coachinga:

Goranka: Coaching s Vama bio je jedno nevjerovatno i prekrasno iskustvo. Sama pomisao na njega stavlja mi osmjeh na lice (iako se to sada možda niti ne primjeti toliko jer se mnogo više smijem)!  Kroz razdoblje coachinga izdogađale su se mnoge nevjerovatne stvari, a najdraža mi je da sam dobila posao u struci. Hvala Vam što ste mi pomogli da osvijestim koliko je važno doslijedno primjenjivati metode te ste mi pomogli da osvijestim da sam ja odgovorna za svoj život, te da se prisjetim koliko je život čudesan i kako svoje blagoslove ne smijemo uzimati zdravo za gotovo. Na život sada gledam kao  na čudesnu i nevjerovatnu avanturu i svakim danom sve više uživam u njemu. Hvala Vam na savjetima koji su bili jednostavni, primjenjivi i dati s mnogo ljubavi. Želim Vam da i dalje nastavite raditi svoj posao s mnogo ljubavi i entuzijazma koje sam osjetila na svakom satu!

Melita: Duboko u sebi sam osjećala istinu čitajući Dijanine tekstove i prateći taj divan blog shvatila sam kako krenuti putem najmanjeg otpora. Radionice su mi na tom putu najviše pomogle. Hvala ti Dijana! Brojne metode naučile su me kako da se sprijateljim sama sa sobom, koliko je važno čuti unutarnji glas. Kad bi ga misli nadglasale, stiže mail sa dnevnim zadatkom! I gle! Klikne! Metodama sam um naučila stišati. I redovito se podsjetiti da nikad nisam sama i tada nestaje moj strah. Neprocjenjivo! Već sada, a tek sam na početku! Još jednom HVALA od srca!

Dražana: Nema straha, nesigurnosti, nervoze. Shvatila sam da je moj život u mojim rukama i nitko ne može utjecati na njega osim mene same, naravno ako im dopustim da utječu, prije sam nesvjesno dopuštala  da mnogi utječu na moj zivot . OSJEĆAM SE SLOBODNO. A ovo je tek početak mog putovanja. Moji bližnji su vidjeli da se nesto pozitivno dešava sa mnom, ja im se samo osmijehnem. Zivot je bajka. Hvala ti Dijana što sam te upoznala i što si dio mog osobnog rasta. (o radionici “Ojačajte samopouzdanje”)

Na ovoj radionici sam još više osvjestila ljubav prema sebi, ojačala samopouzdanje. Shvatila što je kritika, kada kritiziraš, osuđuješ, ogovaraš druge. Vjeruj mi kada sam u društvu i kada krene kritika i ogovaranje nekoga, ja ne mogu tu biti , ne mogu. Prije sam imala problem reći drugom u lice, sada tako na fin način kazem, da se druga osoba i ne uvrijedi kažem što je i osjećam se super. Kreiram situacije, kreiram dan kakav će biti. Sve ljude obasipam ljubavlju, afirmiram i stvarno čuda se događaju. Hvala ti na svemu. (o radionici “Odnosi s drugim ljudima”)

Tea: Radionica “Kako početi s radom na sebi” je bila odlična! Super ste sve objasnili, jednostavno ostavite čovjeka bez pitanja jer čuje sve šta treba čuti. Ne mogu reći da sam potpuni početnik, štoviše, ali uvijek postoji nešto novo za čuti; potvrda da nešto radimo dobro, da idemo u dobrom smjeru, isto tako da na nečem treba više raditi, učestalije i održavati neki kontinuitet, a ne zabušavati kad sve krene dobro. Sviđa mi se kojom lakoćom i jednostavnošću objasnite i obuhvatite materiju, doslovno sve bude toliko logično da se pitaš kako je moguće da se lampica nije ranije upalila. Hvala!

Nevija: Ja sam oduševljena. Dobila sam odgovore na sve. I za mene osobno ovo je vrhunac. To je ono što mi je trebalo. Do sada sam se gubila. Probaj ovo pa ono, pa opet nešto novo i u meni mix bez pocetka i kraja. Hvala ti još jednom! Za povišicu plaće sam ti već javila. Novo je to da sam dobila sudski spor koji se vuče već godinama. Ali za mene osobno je puno, puno važnije  to što sam shvatila da sam sama to iskreirala, da ja to mogu. Promjene koje sam primijetila na sebi su ogromne. Prestale su svakodnevne glavobolje. Puno, puno vremena tijekom dana sam na visokoj vibraciji. Primijetili su to i ljudi iz moje okoline. A kad se ne osjećam dobro, znam to osvijestiti i prihvatiti i izaći iz toga.

Sandra: Želim ti se jos jednom zahvaliti na predivnoj radionici, uživala sam i dobila sam odgovore zašto mi ne uspijeva bez obzira na svu teoriju i znanje. Ovo mi je itekako koristilo, sve sam upila i zapisala i donijela ODLUKU i prihvatila ODGOVORNOST. Radujem se našem daljnjem druženju.

Ivana: Shvatila sam na vlastitoj koži da nekako sve metode i tehnike lako mogu dati efekt da ništa od toga “ne radi”, a to je čisto iz razloga jer se te iste tehnike i metode rade s niske vibracije, a privlačimo ne ono što želimo, već ono što jesmo.
Zato je ova radionica toliko moćna…jer postajemo ljubav, vibracija osjetno raste, a to onda vanjski svijet itekako odražava.
Već nakon nekoliko dana osjetila sam promjenu općeg raspoloženja, jednostavno sam se osjećala bolje..i bolje. Dugo vremena sam bila u stanju nemira i anksioznosti, a već nakon nekoliko dana korištenja metoda sam počela puno bolje spavati i buditi se sretna, čak i entuzijastična! To mi je bilo wow! ” (Ivana, polaznica radionice “Ojačajte samopouzdanje”)

Erika: Radionica “Ojačajte samopouzdanje” meni je temelj svega i bez ovoga se ne može dalje… odnosno, vjerojatno se može, ali rezultati sigurno neće biti isti… barem meni, ovo je moje iskustvo. Nije mi ovo prva radionica, nisam bas totalni početnik, ali nakon svega, osjećam se kao da jesam. I kao da sam tek sad odškrinula vrata i shvatila koliko je prostranstvo u meni. Do sad sam sintagmu “ljubav prema sebi” i slične doživljavala vrlo površno i pomalo banalno… A onda me lupilo, poput munje: u jednoj sekundi sam shvatila (kako ti Kreacija u pravom trenutku daje odgovore, čak i ako ne postaviš pitanje!!!) da sam sve svoje odluke zbog kojih si cijeli život predbacujem donijela iz niskog samopouzdanja koji je posljedica nevoljenja sebe. Iz takve se niske vibracije rađa strah i to su emocije koje su upravljale mojim odlukama veliki dio mog života; zbog njih sam činila ono što nisam željela ili nisam činila ono što sam željela. Jer sam se bojala. Jer sam mislila da nisam toga vrijedna. Da ja to ne mogu. Jer su me tako uvjerili. I tako, nakon što mi je u jednoj sekundi proletio pred očima cijeli moj život i svi “neuspjesi”, iduće sam se sekunde prijavila na radionicu, osjaćajući i ZNAVŠI da su ću dobiti odgovore koji me muče. Prevarila sam se. Dobila sam mnogo, mnogo više. Kao što sam rekla, otkrio mi se cijeli jedan novi svijet, nova ja. Ili, bolje rečeno, ona prava Ja koja je dugo čučala u kutu i nije se usudila pojaviti.

Na ovoj radionici vratila sam se Sebi. Od “konkretnih” stvari koje su se dogodile izdvajam:

– prestanak bola u leđima nakon dva mjeseca nesnosnih bolova; dva mjeseca nisam mogla hodati uspravno dulje od par metara, nisam mogla ležati u drugom položaju osim na leđima; nisam mogla oprati jedan tanjur ili oguliti jedan krumpir a da nakon toga ne moram sjesti i odmarat; nisam mogla obavljati kućanske poslove, usisavati, ništa, sve je odjednom bilo gotovo nemoguće; nisam mogla oprati kosu sama, a kod frizera je to trajalo isto dugo i bilo je bolno jer nisam mogla biti u tom položaju; fizikalna terapija nije puno pomogla, gotovo da nije bilo pomaka… hodala sam iskrivljena u jednu stranu… a onda, sredinom drugog tjedna radionice – jednog dana ustanem iz kreveta k’o nova, bez ikakvih bolova! Kao da ničeg nije bilo! I tako je do dan danas! Duboko vjerujem da mi se to dogodilo jer sam konačno počela voljeti sebe, počela sam si vjerovati, počela sam vjerovati da je sve moguće i da ja mogu sve.
– Sinkroniciteti koji mi se događaju svih ovih tjedana također graniče s nevjerojatnim; smatram ih “namigom” Svemira, i potvrda su mi da sam točno tamo gdje trebam biti
drugi na meni primjećuju promjenu: gotovo svakodnevno dobivam komplimente i gotovo svi kazu: ti sjajiš, šta ti se dogodilo?!
– Izoštrena mi je intuicija; svijest se proširila
lakše mogu izreći da nešto želim ili ne želim, bez obzira na mišljenje drugih (prije bih se uglavnom povela za većinom, makar mimo svoje volje)
– sve mi se više kristale ideje – dugo sam svjesna da želim nešto promijeniti što se tiče posla, ali nisam znala što točno… strasti na ovom poslu je sve manje, i čim sam to osvijestila, nakako je krenulo… ideje dolaze, čula su mi izoštrena… nema više sumnje da će se nešto promijeniti…
– veselim se svakom danu, svakom trenutku u njemu, jer znam da nema granica u ekspanziji…

Svima, zaista i od srca, preporučam ovu radionicu. Ovo se treba učiti u školama. Ovo treba ući u kurikulum. Ovo pišem bez imalo patetike, ovo je suština. Ja ovo svjedočim i svjedočit ću.

Olja: Radionica ljubavi prema sebi dovela me do spoznaje koliko sam se bojala biti Ja. Spoznala sam tko sam sve ja, koliko ljepote i potencijala je u meni. Sada sam si najdivnija, svjetleća zvijezda na ovome svijetu, najdraža sam si. Ostvarila sam predivan odnos sama sa sobom, oprostila si jer sam se zaboravila pa opet shvatila da si nemam što oprostiti jer sam zapravo oduvijek bila tu za sebe, samo sam se sada podsjetila. Zaljubila sam se u sebe, u svaki moj plus, u svaki moj minus. Volim se i kad se ne volim, volim se i kad se zaboravim, volim se i kad mi se ne da voljeti se, volim se oduvijek i zauvijek. Svaki dan se poljubim i zagrlim, to mi je najdraži dio dana! Voljenje i prihvaćanje sebe sada mi je tako prirodno, kao što i treba biti. A moja vrijednost… potvrdu moje vrijednosti dugo sam tražila od drugih, iz vana, a shvatila da upravo vrijedim jer postojim. Moje Bivanje se ne vrednuje (u usporedbi s ničim) jer ono Je Vrijednost, upravo kao i od svih drugih. Uspostavila sam kontakte sa novim i starim prijateljstvima koji su mahom na neko moje nežno odgurivanje prestali. Prestala sam skoro skroz da se družim i znala sam da mi to nedostaje ali ništa nisam uradila da se pokrenem. Sad sam to bez nekog dubokog razmišljanja pokrenula. Mnoogo manje se nerviram, inače sam bila teški nervčik koji mora sve da drži u svojim rukama. Odnos sa mužem je mnogo bolji. Tj on je mnogo nežniji. Verovatno sam i ja takva ali ne primećujem.

Sonja: Radionica “Ojačajte samopouzdanje” bila mi je nužno potrebna. Borila sam se sa manjkom samopouzdanja jako dugo i nakon završetka radionice, dobila sam svoje samopouzdanje nazad, ali i znatno više.
Radionica “Promjena uvjerenja” bila mi je šlag na tortu. Dodatno sam uklonila svoja uvjerenja koja mi nisu služila i i upoznala način kako da ih sama detektiram. To je neprocijenjivo. Osoba koja sam bila prije radionica nije ista ovoj sada koja piše ovaj tekst.

Promjene koje su se meni dogodile su sljedeće:
– Koncentracija mi se znatno poboljšala
– Samopouzdanje mi je znatno poraslo
– Ljubav koju osjećam prema sebi je najveća koju sam ikad osjećala
– Bolja sam majka
– Lako opraštam
– Dijelim komplimente ljudima oko sebe puno više nego prije
– Brže podignem vibraciju kada osjetim da mi padne
– Smijem se više i osmijeh je iskren
– Osjećam više svijet oko sebe
– Ne tješim se hranom; jedem koliko mi treba; čak i ako pojedem više, ne grizem se zbog toga; zavoljela sam svoje tijelo kakvo jest
– Sa lakoćom obavljam kućanske i majčinske poslove
– Vrijeme koje provodim sa onima koje volim je puno kvalitetnije i češće
– Imam mir u sebi, čak i u trenucima potpunog kaosa sa obavezama i kad sam okružena nervoznim ljudima, ja imam mir u sebi
– Negativni ljudi više me se ne tiču; njihova mišljenja, njihovi postupci mene više ne diraju; čak se i vrijeme provedeno sa njima svelo na minimum; kada je komunikacija između nas neizbježna, sve prođe mirno
– Sa lakoćom idem na posao i sa lakše obavljam poslovne zadatke
– Nije me strah reći što mislim i što želim; baš naprotiv; stojim iza svega što mislim i želim i kažem to sa čvrstim stavom
– Osvještavam što češće sadašnje trenutke i cijenim sve što sam prošla i što me čeka u životu

Hvala ti na predivnom putovanju na koje si me povela

Iva: Prošla godina je za mene bila izuzetno stresna, nijedna prije nije takva bila, ali sada gledajući na to zahvalna sam jer je očito tako trebalo biti, trebao je okidač da počnem čitati tvoje tekstove i slušati radionice i pretvoriti u djelo sve ono što sam zadnje 2-3 godine čitala i slušala. Svima je već sigurno jasno da je radionica o samopouzdanju prapočelo svega i ona je učinila da mi se i druge stvari otvore. Naučila sam i duboko osvijestila da je odluka sve, da bez nje nema ni rada ni truda, bez nje “smo se upalili, ali stojimo u mjestu”. Usvojila sam navike, zapravo neke prijašnje promijenila koje mi, evidentno, nisu služile, i koristim metode i danas i osjećam se odlično. Poštujem sebe na način da shvaćam da zaslužujem učiniti nešto za sebe, male stvari, ali ih radim. Svijest o samoj sebi mi se jako puno podigla da sam upravo osobi koja mi je donosila jako puno stresa prvi put rekla da nešto ne želim. Ranije je to bilo nezamislivo. To je bilo veliko oslobođenje. Također, spoznaja o sebi donijela je spoznaje o drugima. Beskrajno sam zahvalna što su iz mog života izašli ili izlaze ljudi s čijim se energijama ne poklapam, ljudi koji su na mene negativno utjecali. Tek sad to vidim jer se osjećam oslobođeno i prvi put shvaćam da je osjećaj najvažniji, da me on vodi. Zadovoljna sam u trenutku u kojem jesam.

Radionica o novcu također mi je donijela puno “klikova”, a najvažniji je da sam konstantno bila na vibraciji nemanja. To me toliko osvijestilo da sam istog trenutka to otpustila. Ima tu još dosta spoznaja vezanih uz mene samu, napisala sam možda ona najveća otkrića jer meni je to ravno otkriću Amerike! Dijana, ti si žena predivne energije, prekrasnog glasa i tvoja pitanja ubodu “u sridu”. Sretna sam što ćemo se družiti još.

Anita: Ja sam jednostavno oduševljena sa svim radionicama koje si vodila pa tako i ovom. Opet si nam pokazala i dokazala da je sve u našem umu, načinu razmišljanja i uvjerenjima koja imamo, konkretno ovdje o novcu i zaradi, a ne služe nam. Meni su odmalena govorili kako novac kvari ljude, kako ga ne treba imati puno, da treba naporno raditi i mučiti se na poslu koji ne voliš da dovoljno zaradiš za život, da budem skromna itd. Na ovoj radionici sam opet osvijestila koliko je ljubav prema sebi važna i kako je ona baza za SVE. Osvijestila si mi koliko je bitan sklad sa sobom, tj. usklađivanje sa svojim odlukama da bi mogli poduzeti inspirativne akcije. Mi sami sebe trebamo cijeniti – svoje vrijeme, svoj trud, svoje ulaganje – da bi mogli to isto dobiti i od okoline.  Predivno mi je što si više puta naglašavala činjenicu da mi ne želimo novac nego obilje, tj. raditi ono što želimo kada to želimo. Također pojašnjenja koja si nam dala oko štednje i vibracije štednje, što si radimo uspoređujući se sa drugima – neprocjenjivo. Posebno mi se sviđalo što daješ primjere iz života stvarnih poznatih ljudi i naposljetku iz svog vlastitog života. Pokazala si nam pravi put – put najmanjeg otpora. Na nama si ostavila odluku hoćemo li kročiti njime i kreirati svoje obilje i svoju sreću 🙂

Maja: Ne znam ni sama odakle bih krenula,ali prije svega reći ću ti hvala,hvala,hvala.. Hvala Univerzumu što sam na svom putu naišla na tebe. S tobom koja nam daješ smjernice nekako je lakše. Lakše je da te netko podsjeti tko smo. I da, mijenjam se… Počela sam se voliti. Počela sam opušteno “lepršati” dok hodam, prije nego što progledam nasmijem se. Ljudi mi govore kako sjajim,a sjajim i sebi. Nalazim mir u sebi. Ono sto me cini sretnom je da sam nasla put do mira i da me veseli svaki moj napredak. I da…ulaze mi pozitivni ljudi u život , od nepoznate osobe za Secret Santa sam dobila knjigu od Osho-a. Dobivam komplimente, hodam sa osmijehom na licu. Ide mi heheh…

Ivana: Ne mogu riječima opisati koliko mi je drago što sam krenula na ovo duhovno putovanje. Toliko promjena se dogodilo u mom životu u posljednjih mjesec dana zahvaljujući metodama koje sam koristila. Dulje vrijeme sam proučavala zakon privlačenja, slušala videa na youtube, čitala knjige, pratila razne blogove i stranice na fejsu, mogu reći da sam sve znala u teoriji, ali nekako je u praksi štekalo. No kad sam krenula na ovo putovanje, sve se nekako počelo slagati u mojoj glavi, tek sad sam svjesna koliko prije sve ovo nisam razumjela. Shvatila sam važnost zahvalnosti i sadašnjeg trenutka, zbog čega se osjećam puno bolje i opuštenije. Bilo je tu puno manifestacija, sinkroniciteta, znakova da sam na pravom putu. Najveća manifestacija u ovih mjesec dana je novi posao. I to ne bilo kakav posao, nego točno onakav kakav sam željela, s radnim vremenom koje meni odgovara i u mjestu koje meni odgovara. Što je najzanimljivije od svega, za ovaj posao nisam slala molbu, nego je on našao mene. 🙂 Meni je ova manifestacija pokazala da je sve moguće, i ako svaki dan radimo na sebi rezultati će se jako brzo vidjeti.

Nena: Na ovom putovanju desio mi se posao nakon 12 godina nezaposlenosti! Desio mi se izlazak iz moje zone komfora koji sam dugo odgađala. Manifestirala sam divne odnose sa kolegama na poslu, određenu količinu novca, željeni komad odjeće. Za mene, možda najveća spoznaja na ovom putovanju, koja me je ujedno i iznenadila, je to što sam osvijestila koliki otpor imam prema novcu. Uvjerenje mi je bilo da ga uopće na tom području nemam.

Zdenka: Da! Ispunio očekivanja! Nadmašio!!! Ukazala mi se nova poslovna ideja, shvatila sam što želim, vratilo me sebi, konačno primjenjujem metode, ma lista dobrobiti nema kraja jer uopće ne mogu biti svjesna koliko će ovo utjecati povoljno na svaku sljedeću situaciju u mom životu, samo znam da hoće… Wow!!!

Dijana: Sve prije ove grupe je bila teorija, puno teorije sa malo primjene. Dijana nam je zadacima pokazala put, koji smo slijedili. Grupni rad je veliki vjetar u leđa, važnost svakodnevnog rada je zapravo razlika koju nisam shvaćala sama. Jedno predivno iskustvo, divni ljudi koje sam upoznala i zato nastavljamo dalje 😍 Hvala Dijana

Ana: Tokom radionice sam imala super manifestacije, i prvi puta sam uistinu shvatila otpuštanje. Želi, ali ne trebaj, osjećaj se super i eto ga.. ali to je lako kada si u sadašnjem trenutku… Shvatila sam da sam do sada koketirala sa dosta tehnika, ali nisam predana, ne radim redovito i zato se klackam gore – dolje pa upadnem u krivnju, pa sam super…. pa opet krug.. Tijekom radionice sam uistinu shvatila moć sadašnjeg trenutka i prisutnosti, baš mi je “sjelo” i povezala sam sve što sam prije naučila i pročitala. Desio se klik sa sadašnjim trenutkom.

Ivana: Ova radionica je stigla baš kad je trebalo, kao i sve što stiže u pravi moment. Prije mjesec dana sam na Dijaninom instagram profilu ostavila komentar i dobila Skype razgovor sa njom, od tada je sve i krenulo na bolje. Priznajem da je u početku sve bilo “teško”, morala sam uložiti napor i odrađivati zadatke, kad ste u negativnom “momentumu”, potrebno je uložiti napor i napraviti prve korake u suprotnom smjeru! I onda primjetite da zadaci više nisu napor, da se osjećate bolje, primjećujete sve više lijepih stvari pa se pitate:”Wau, kako ovo do sad nisam vidjela “😊Radujem se svakoj srijedi i ovim divnim ženama. A i prilike se mijenjaju u skladu sa mnom. Manifestacija mnogo a kontrasti gle, dolaze i prolaze, i čuda za mene najvećeg: “Ja ne moram tu ništa”, sem da imam smirenu glavu i bistar um! To je najdragocjenija stvar koju sam ovdje naučila! Volim vas sve!!!

Nataša: Radionica sa Dijanom i grupom fenomenalnih djevojaka mi je služila iz više razloga. Najprije sam, na potpuno nov način, pročitala i razumjela ono o čemu Dijana piše u svojim tekstovima. Radeći zadatke koje nam je davala, otkrivala sam brojne otpore u sebi za koje nisam bila svjesna da postoje. Naučila sam da se sve više fokusiram na sadašnji trenutak i da je to put koji mi služi u mnogim kontrastima. Sadašnji trenutak je srž i ono kako se osjećam. Da se prošlost ne “dovlači” u sadašnjost samo zbog analize već kada se konkretna situacija dogodi. Puno toga sam naučila.

Sanja: Draga Dijana, zelim ti se ZAHVALITI na coachingu koji smo imali jer je to šlag na torti mom radu na sebi. Već neko vrijeme (cca 2god) radim na sebi na način da čitam razne knjige o meditacijama, vortexu, sadašnjem trenutku i sl., pratim razna videa, ali nekako mi je nesto uvijek nedostajalo – PRIMJENA. Tada sam krenula raditi na tome, ali bez nekih značajnijih promjena i promjene koje su se dogodile bile su kraceg roka. Počelo je čak bit naporno jer kao radim, radim a nema željenih rezultata pa se pitaš jel to sve zaista funkcionira..

Hvala ti na ovih predivnih 6 tjedana, što je nevjerojatno malo u usporedbi na cijeli život, a donijelo mi je ključne promjene i primjene u mom životu..

U tih 6 tjedana skinula si mi duboka uvjerenja za koje nisam ni znala da imam.

Nevjerojatno je zapravo koliko u tih 6 tjedana je sve sjelo na svoje: dobila sam odgovore na pitanje KAKO primjeniti sve sto znaš i uvesti u svakodnevnicu zivota.. Dijanaa riječ Hvala je premala za ono sto zaista osjećam i mislim za ovo sto sam prosla u samo 6 tjedana!!! (Sanja, nakon coachinga)

Ankica: Radionica je za mene bila veliko iznenađenje jer sam kroz zadatke doživjela susret sa svojim dubokim uvjerenjima i samosabotažama. Godinama sam skupljala znanja i radila na sebi, ali od toliko informacija i tehnika previdjela sam ono najvažnije -“Kako uživati u svakom danu? Kako da sve bude lagano? Kako se jednostavno pustiti s povjerenjem i znati da će sve biti dobro? Odgovore na ta i mnoga druga pitanja dobila sam na radionici. Shvatila sam kolika je snaga u sadašnjem trenutku, koliko užitka pruža jutarnja meditacija u tišini, kolika je moć fokusa… I tako nakon tri tjedna nisam više ista jer imam duboki mir i bez obzira što se događa tokom dana ja sada znam da je sve dobro i uživam u toj spoznaji. Hvala Dijani na inspirativnom vodstvu i grupi na podršci i motivaciji.

Jasmina: Moram da pohvalim Dijaninu radionicu i njene zadatke, ali i curke koje su svojim primjerima da se moze, meni davale vjetar u leđa. Zahvaljujući Dijaninim tekstovima koji su sa mnom rezonirali, nisam se puno dvoumila oko radionice, i pokazalo se kao pun pogodak!😊 Najviše su me se dojmili zadaci s fokusom na sadašnji trenutak, gdje se vježbanjem podsvjesno stvara navika uočavanja lijepih stvari, situacija.. Osvijestila dah pomoću kojega najbrže ulazim u sadasnji trenutak, postala svjesna svojih misli, shvatila da ih sama biram, samim tim i da sama mogu utjecati na njih, postala sam osjetljivija na niske vibracije, brže ih prepoznajem. Sve se moze kad ti to postane prioritet, a sve ostalo su samo izgovori!😉

Magdalena: Ova radionica pomogla mi je da ponovno u dan uvedem divnu rutinu koju sam iz različitih razloga ranije zapustila. Zar nije lijepo imati tako divne navike? Sada se sve češće trudim biti u trenutku, zamjetim kada krene bujica misli u glavi i pokušam stati na loptu. Osvijestim emociju i sada znam da ja nisam moje misli i emocija. Primjetim svoje stare programe kad se pale, i iako bude teško sjetim se vaših riječi i sjetim se da sam odlučila promijeniti se. U svakom slučaju, bolje se osjećam, pozitivnija sam, brže dižem vibraciju. Najvažnije od svega je da se sad više puta kroz dan podsjetim da sam krenula na ovaj put, trudim se i radim vježbe kad vozim i kad čekam u nekom redu, pa i kad perem suđe ili radim neke najobičnije stvari. Znam da ću ovo nastaviti i da je ovo tek početak nečeg divnog.

Nevia: Mene se najviše dojmila spoznaja koliko je moćan rad u grupi, koliko je veća energija “mase”… Znam da je rad na sebi samostalan posao i volim ga, ali u grupi je wow! Puno je toga još preda mnom, ja sam zaista tek na početku ali ovih par tjedana mi je samo učvrstilo volju i želju za još još i još.

Aleksandra: Već duže vrijeme radim na sebi, ali mi je trebao netko da mi pokaže smjernice i kaže šta da radim i kada da radim. Radionica je bila moja kreativna akcija, ništa me ne bi zaustavilo da krenem. Rad u grupi i energija grupe se ne može opisati riječima, podrška koju dajemo jedni drugima je neprocenjiva i ne može se opisati riječima. Uzivala sam u zadacima i smjernicama. Iako manifestacije same po sebi nisu bile cilj, manifestirala sam sebi oglas za posao iz snova a onda i poziv na razgovor. Sve se desilo kao snu. Bog, univerzum krenuo je da slaže i stalno svjedočim sinhronicitetima. Ali ono sto je najbitnije, dobro se osjećam u skladu sa sobom. Jedva čekam sljedeću radionicu, sa predivnim osobama i da zajedno nastavimo ovo putovanje zajedno.

Tatjana: Raditi sa svim ostalim polaznicima koji su na duhovnom putu kao i ja je jedno predivno iskustvo. Razmjenjivanje iskustava, međusobno bodrenje i podrška cijele grupe je jedna potpuno nova dimenzija koju ne može zamijeniti niti jedna pročitana knjiga ili pogledani film. Odlični su i zadaci kroz koje osvještavaš pojedina uvjerenja i razbijaš zablude i predrasude. Dijanin savjet ili komentar koji je uživo izgovorila na mene je ostavio puno jači dojam nego kad samo pročitam „slovo na papiru“ iako su me njenin predivni tekstovi i motivirali da upišem radionicu. Ovo je ipak nešto konkretno i pokreće te na primjenu teorije.

Gabi: Prije ovog putovanja čitala sam nešto o zakonu privlačenja, sviđala su mi se temeljna načela od kojih sve polazi i vjerovala sam da sve to ima smisla za mene. Pokušavala sam nešto sama, ali u šumi svega nisam znala odakle početi ni što odabrati. Onda se pojavila Dijana i ove radionice. Znala sam da je to put kojim trebam dalje krenuti, jer smatram da je u procesu učenja i osobnog rasta izuzetno važna podrška onoga koji zna više. Na radionici smo dobili konkretne upute i zadatke o tome što raditi i čime se baviti. Od osobe koja je uglavnom bila fokusirana na loše oko sebe i u sebi, pretvorila sam se u osobu koja se osjeća odlično, koja je dobro raspoložena, nasmijana, vesela, govori o vedrim temama i to bez nekog konkretnog razloga. Zajedno s osjećajima, promijenile su se, naravno, i neke okolnosti, ali sam ipak najsretnija zbog tih dobrih osjećaja koje sada nosim u sebi….srce mi je puno i veliko

Milica: Ono što mi je pored brojnih lijepih stvari donijela radionica jest bolji osjećaj, prelijepa poznanstva i potvrda kako nam svima samo malo treba. Hvala Dijani na svom znanju koje primjenjujem svakodnevno i grupi koja je zajedno puno postigla i ide i dalje napred u nove pobjede. 😊😊

Sanja: Ja sam jako zadovoljna, i više od očekivanog. Imam osjećaj kao da sam svo znanje koje sam do sad čula sad primijenila na sebi. Drago mi je da sam bila dio ove radionice.

Maja: Odavno sam razmišljala da radim coaching sa tobom ali valjda još nije bilo pravo vreme. Ti si mi oduvek delovala tako milo i pametno, i uvek tako dostojanstveno. Tvoj stav mi je ulivao veliko poverenje i veru da znaš o čemu govoriš. Mnogo sam se radovala svakom ponedeljku i tih sat vremena su mi neverovatno dizali vibraciju.
Hvala ti na velikom profesionalizmu, a u isto vreme opuštenosti i otkrivanju i potvrdi onoga sto zaista želim i sta mi je važno u zivotu. Hvala ti na alatima i idejama. Sada još bolje kreiram svoj život i korak sam bliže ciljevima.
Znam da ćemo se jos nas dve družiti u buducnosti:)

Suzana:  Moj život se počeo mijenjati na bolje i bolje od ustajanje sa osmijehom svako jutro do odlaska na spavanje naveče sa osmijehom na licu. Moj odnos sa ljudima se promijenio, postala sam vesela i osjećam se FANTASTIČNO i počela da privlačim u moj život pozitivne, nasmijane ljude, baš kao što sam ja. Moj odnos sa partnerom se promijenio i on se promijenio: ranije nije bio mnogo zainteresiran oko naseg doma, a sada ga ne prepoznajem, sve se trudi da sredimo naš zajednički dom sa time što renoviramo za početak dnevni boravak i kuhinju pa dalje. Moja vibracija prema novcu također se promijenila, a i shvatila sam moć darivanja i primanja.

Sonja: Jako sam zadovoljna i mnogo toga sam naučila. Meni je jako bitno da imam s kim podijeliti iskustva. Ovdje nemam nikoga s kime bi mogla o tome pričati – mislim ovako, kako to mi cure znamo. Jedva čekam, da nastavimo sa radom i da se dalje družimo. Hvala

Dragana: “Slučajno” sam naišla na blog, uključila se u facebook grupu, i kad sam vidjela kako se članice zahvaljuju Dijani za coaching shvatila da sam nešto propustila 😁 pa sam se potrudila da sljedeću grupu ne propustim  A dobila sam mene koja se konačno pokrenula (čitala sam dosta, gledala, učila, išla na seminare, povremeno meditirala i tapkala i pisala, ali bez kontinuiteta), dobila sam sinergiju grupe, divno druženje i energiju, i bilo mi je baš, baš lijepo.

Koni: Svaki dan govorim wooooow… Maaa nisam razmisljala o očekivanjima, znala sam da želim ući u grupu… A sad se pokazalo da je to najbolja grupa za mene… Letim i pree dobro se osjećam, a u miru… Predivno mi je sa vama!!!

Željka: Očekivala sam pozitivu, poticaj i putokaz.PPP  Da li sam sve to dobila? Jesam. Da li sam dobila i neočekivano? Jesam. Dobila sam uvide. Uloviti, shvatiti i kontrolirati svoje misli za mene je uspjeh. Znam kako sam regirala prije, znam kako se mogu nositi sada. Nije sto posto, nije savršeno, ali pokazuje rezultate.

Hrvoje: Kada je moje putovanje krenulo u grupi sa 10 ljudi nisam niti sanjao što će se sve promijeniti, ali znao sam da je to pravi put. Jedna od promjena koju sada mogu zamijetiti da je dosta ojačala želja za putem kojim želim ići i onim čime se želim baviti, jer to sada jasnije vidim. Ja osobno nisam mogao otpustiti željeno, jer sam bio osoba koja je htio manifestirati sve čim prije, tako da nisam nikada bio u sadašnjem trenutku, tokom prvog tjedna točno se sjećam da sam osjetio slobodu od svojih želja, prvi puta sam bio zaista radostan, oslobođen i  opušten. Kasnije sam osjetio  svoju povezanost sa Izvorom, kasnije je došla jasnoća i osjetio sam energiju svoga Vortexa. Mislim da sam kao i svi težio  osjećajima radosti, jasnoći, uživanju, ljubavi i slobodi, znao sam da je oduvijek to sve u meni a sada ih i živim.

Marija: Protekli mjesec za mene je bio mjesec preobrazbe. Osjećam sam se puno bolje u svakom pogledu. Imam unutarnji mir. Radujem se sitnicama, više uživam u svakom danu, drugačije gledam na ljude, stvari, događaje, više se smijem. Naučila sam kako se prepustiti i samo biti sretna u sada. Ne uzimam zdravo za gotovo sve što imam… Zahvalna sam na tome. Lakše se nosim s kontrastima kojih je i bilo malo. Nekih velikih manifestacija nisam imala, nisam čak o njima ni mislila uživajući u svemu. Znam da kada se ne opirem sve dolazi u pravo vrijeme.

Tanja: I, evo nas na kraju ovog putovanja ali i na početku novih prijateljstava koja će, nadam se jednom, biti više od virtualnih 🙂 Ono sto sam ja shvatila, jednog jutra, posljednjeg tjedna naše grupe je to, da meni, realno sav rad na sebi nije značajan zbog manifestacija kao takvih. Prosto, manifestiranje kao takvo nije cilj, već samo dio radosti našeg puta. Bitan i najbitniji je, bar meni, onaj mir, ono uživanje u svakom danu i trenu. Tada mi je i naziv “joinmeinjoy” bio kristalno logičan i jasan 🙂 U ovih mjesec dana počela sam mnogo više da osvještavam svaki trenutak u kome sam, a posebno one trenutke koje zovemo “izazovima”, u kojima sada reagiram puno smirenije i drugačije… Da, naravno da su se slagale neke kockice života mnogo lakše i bolje nego ranije, i da radosti je u svakom trenutku 🙂 Posebno bih željela da istaknem činjenicu da imam osjećaj da sada non stop zahvaljujem u sebi i svjesno i podsvjesno 24/7 🙂 Draga Dijana hvala ti puno..na zadacima, ljubavi, energiji i naravno savrsenim tekstovima koje nam dijeliš…

Helena: Iskreno radionicu ovu sam željela zato što sam puno očekivala i znala sam, osjetila sam i rekla sebi “sa ovom ženom idem, idem”, i tako je i bilo. Ja se svjesno budim. Mislila sam da sam bila probuđena, ali posljednjih par dana… Hvala ti, hvala djevojkama iz grupe! Zadovoljstvo mi je biti s vama i privilegija sa tobom, Dijana učiti. HVALA!!!

Nika: Sretna ‘bez razloga’, skužila kako meditirati bez vođene meditacije, misli koje ne služe jednostavno ‘uhvatim’ u trenu i pokušam promjeniti. Hvala na korisnim putokazima kako još više upoznati i zavoljeti sebe, hvala na super zabavnim zadacima, savjetima, hvala za ljepši osjećaj već od samog jutra. Čitajući vaše tekstove znala sam da neću pogriješiti prijavim li se na radionicu. S nestrpljenjem očekujem nastavak zajedničkog druženja.

Tatjana: Najveću promjena mi je veća prisutnost, svjesna sam trenutka. Bolja kontrola misli, uočavam svoje obrasce koji me sputavaju te ih nastojim mijenjati. Svjesnija sam i u pogledu osluškivanja vlastitih emocija….

Emanuela: Većinu vremena tokom dana osjetim onaj osjećaj sreće, radosti……na poslu uspijevam u trenutku kad osjetim onaj stari, neugodni osjećaj prebaciti se na pozitivu 

Ika: Puno smirenija! 🙂 Naučila sam kontrolirati misli, pogotovo negativne! Svjesnost i prisutnost rastu, i svjesna sam da je to putovanje, u kojem bas uživam! Guštam u meditacijama bez kojih ne mogu zamisliti jutra više!!! Hvala na tvojim usmjeravanjima i vođenju kroz grupu u kojoj sam upoznala divne cure, naučila toliko toga o sebi, izmijenila život prema tvojim predivnim savjetima, i upoznala čari putovanja!!! Hvala na svemu i ne mogu docekati nastavak 

Anja: Da mi je netko nekako uspijevao mjeriti kako sam se osjećala tijekom ovih radionica mislim da bi mu sve bilo jasno. Klikne ti jedno, pa ti klikne drugo, i naravno, ne ostane sve samo na klikanju, nego i mojoj uspješnoj primjeni. Ovo sve stavila bih još na entu (barem to ja tako doživljavam), zato jer sam odlučila iskusiti boravak u drugoj državi, koji uključuje i rad. Fascinirana sam samom sobom kako sam se odlično snašla, totalno izvan komforne zone (koju više tako ne mogu nazvati :)) u savršenoj prilici da primjenim sve ono o čemu sam ovdje postajala sve svjesnija. Iskreno mogu reći da s lakoćom obavljam stvari,smirenije/opuštenije, uz istovremenu sreću i zahvalnost. I nije to samo do jedne stvari, jedna je donijela drugu, a druga povukla i treću i tako se jednostavno sve nizalo, slagalo i povezivalo. Moj put je na kraju postao onakav kako sam ga i priželjkivala 🙂 Puno sam svjesnija svega što me okružuje. A najvažniji mi je dio vezano za mene, koja predivna stanja, koji fantastičan osjećaj! Neke stvari stvarno ne možeš pretočiti u riječi. 🙂 Najvažnija promjena – da sam još svjesniji kreator!

Emilly: Drago mi je da sam krenula na ovo putovanje, grupa i zadaci su mi pomogli da osvijestim puno toga, najveću promjenu vidim upravo u svjesnosti. Puno mi je lakše ići kroz život i na razne situacije više ne gledam isto. Znam da moram još puno raditi na sebi tj.taj put traje cijeli život, ali uz pomoć grupe puno mi je toga poklikalo   Hvala ti što sva svoja znanja nesebično dijeliš sa svima nama koji želimo živjeti u radosti (joy). Veselim se nastavku programa i svim divnim ljudima koje sam upoznala i koje ću upoznati…

Nina: Zahvalnost sam uspjela dići na toliku razinu da sam svakodnevno bila na rubu suza čim bih se opustila i u mislima počela nabrajati svoje zahvalnosti. Često bi mi se u toku dana javljao predivan dubok osjećaj ljubavi koji je posljedica osvješćivanja zahvalnosti i to su najbolje osjetili moji najbliži koji imaju predivne reakcije. Za nagradu zbog upornog rada na sebi u zadnjih mjesec dana, danas ležim u bolničkom krevetu kao najsretnija žena na svijetu držeći u rukama svoje treće blago. Zdrava trudnoća, lagan, prirodan i brz porod, zdravo djetešce…. Sve što sam stavila u vortex slagalo se samo od sebe. Ja sam se samo prepustila i vjerovala. Vjerujem i dalje i zahvaljujem i smijem se i plačem od ljepote i mirna sam jer znam: sve se uvijek događa za moje najveće dobro.

Tanja: Više prisutnosti u trenutku…osvještavanje, kontrasti koje tumačim kao početke nekih promjena…

Nirvana: Za mene je ovo put bez povratka, uživam u promjenama, koje se ne dešavaju munjevito ali meni ne smeta… Najveći klik mi se desio prilikom jedne žustre rasprave kad sam svjesno rekla sebi, hej pa ja ne želim ovo i okrenula u drugom smjeru onako lagano ko perce, a prije bi odmah pukla… Za mene je to najveci uspijeh , uf baš sam sretna i ponosna!

Aleksandra: Prvo bih htjela da ti se zahvalim na svemu. Toliko sam sretna i zahvalna što sam dio ove grupe na čijem čelu si ti. Puno mi je srce. Postala sam mirnija jer sam shvatila da život nije ono sto živimo već kako gledamo na naš život. Manifestirala sam dosta lijepih stvari, ali i onih manje lijepih što mi je samo ukazalo na moje strahove i da su manifestacije odraz naše trenutne vibracije. Više se smijem i to bez ikakvog razloga. Ponekad sam u oblacima i mislim da mogu i da letim.😊Podizanje vibracije uslijed kontrasta mi je bio izazov i tu sam napredovala radom na sebi. Ovo divno iskustvo mi je bilo veliki vjetar u leđa i još jedan dokaz da sami kreiramo svoj život. Hvala puno na svemu od ❤

Ana-Marija: Svjesnije shvaćam moć vibracije, biti na visokoj vibraciji, osjećati se dobro bez razloga, jer sve i je dobro! Samim time sve dobro i privlačim, bolje nego sam zamislila, jer svemir vraća tj. on zna što je za mene najbolje! Trudila sam se pokušavala da se osjećam dobro, ono super sretno i stvarno to je to, sve dolazi, sve je super…

Sanja: Prvenstveno hvala Dijana na radionici i cijeloj grupi, zaista jedno zanimljivo i lijepo iskustvo. Nije mi se nesto drastično zivot promijenio u tih 3 tjedna ali definitivno sam shvatila koliko je sam rad na sebi bitan i to svakodnevni. Takodjer me pokrenula da teoriju provedem u praksu i veliko hvala na tome. Mislim da bi svatko trebao proći bar jednom takvu vrstu edukacije jer zaista otvori oci prema nekim stvarima koje do tada nisi vidio. Hvala jos jednom Dijana na svemu, a i cijeloj grupi koja je zaista predivna

Jelena: Pa da počnem …svi kreću od početka a ja ću od kraja , haha. Instant manifestacija posle samo par sati od našeg jučerašnjeg predivnog coachinga, na kojem sam ti jaaaako zahvalna. Sećaš se da smo razgovarale o mojim željama da radim više sati i malo drugačije radno vreme…E , imala sam poziv odmah juče popodne od nadležnog da već od sutra radim više sati i da mi je radno vreme od 9 a ne više od 5/6ujutru! Wooow, zamisli samo koliko sam bila fascinirana mojom kreacijom.

Pomogla si mi da se suočim sama sa sobom i sa mojim dugogodišnjim uverenjima , da ih prepoznam i osvestim a da oni zatim nestanu kao i da nikada nisu bili tu, i da odmah , ali odmah posle toga svedočim drugoj realnosti koju sam dugo išcekivala i u kojoj i dalje živim i uživam od srca. Ono što neću nikad zaboraviti sa ovog coachinga jesu otpori koje sam otpustila u vidu suza, i sada se ježim kada se setim tih divnih trenutaka.

Pored svega ovoga sam ti zahvalna draga moja i na radionici koju sam uporedno radila jer si me naučila pre svega prihvaćanjem a zatim da se zavolim još više , jer sam shvatila da je uvek sve u najboljem redu i da uvek radim najbolje što znam. Nekada sam se krivila i osudjivala kada shvatim da sam nešto pogrešno uradila a sada tu negativnu emociju brzo osvestim i shvatim da sam napravila najbolje što sam znala u tom trenutku i da je to samo jedna lekcija koja će mi doneti još više dobra.

Što se tiče odnosa sa mojom ćerkom mogu ti samo reći : nikad bolje, ponekad nemogu da verujem kakav sada odnos imamo, iako su se u međuvremenu desile dve, tri slične situacije od ranije ali ja više nisam bila ista i brzo posle te njene ” bure” -čudo, reči ljubavi i izvinjenja koje nikad nisam čula od nje…. Što se tiče finansijske situacije i tu se situacija znatno popravila, prošli mesec sam primila najveću platu do sada, a manje više isto radila kao prošlih meseci. Jako sam ti zahvalna i u vezi mog izazova sa novcem jer si mi pomogla da shvatim da je i tu sve u meni, da je sigurnost u meni a ne u novcu . I veruj mi sada znam da ja stvarno živim obilje.

Zahvalna sam ti i na svim metodama koje si mi dala za ovaj rad na sebi, svaka me je fascinirala na svoj način i sigurna sam da ću ih i dalje koristiti. Zahvalna sam ti od srca na svemu i želim ti od srca da sve ovo što radiš za sve nas ti se vrati 10000000 puta više . (Jelena, nakon coachinga i radionice “Ojačajte samopouzdanje”)