O meni

Moje ime je Dijana i ovo je blog na kojem pišem o vlastitim spoznajama u osobnom razvoju, a sve je temeljeno na vlastitom iskustvu, kao i iskustvima i izazovima ljudi koje susrećem na mojim radionicama i individualnom radu.

Završila sam NLP Praktičarski i Master stupanj, te trenutno završavam PPC (Personal Performance Coach) Diploma program londonske coaching akademije, koji je priznat i akreditiran od strane ICF-a (International Coach Federation).

Od brojnih autora koje sam godinama proučavala i čitala, najveći dojam mi je ostavio još u srednjoj školi Daniel Goleman sa knjigom “Emocionalna inteligencija”, te sam tu temu odabrala za svoj završni rad iz psihologije.

Nastavljajući proučavati ovo područje psihologije, osobnog razvoja te duhovnosti koji se sve više isprepliću, u jednom trenutku mi se dogodio veliki “klik” – a to je bilo kada sam upoznala rad Esther Hicks, od koje sam naučila što su zapravo emocije i čemu nam služe, te kako emocije imaju vibraciju. To je bila nevjerojatna spoznaja, nakon koje ništa više nije bilo isto.

Primjenjujući ono što sam spoznala i naučila, te koristeći metode rada na sebi, u dva mjeseca u mom životu više ništa nije bilo isto.

A ja sam nastavila još dublje proučavati ovu nevjerojatno zanimljvu temu, sada i sa znanstvene strane, gdje sam naišla na imena poput Bruce Lipton (stanični biolog, koji na razini stanice objašnjava energiju i vibraciju), te dr. Joe Dispenza, koji u knjizi “Placebo ste vi” također objašnjava energiju i daje brojne primjere kako kreiramo vlastito zdravstveno stanje.

Nastavila sam pisati o spoznajama koje sam stekla, te pokrenula niz radionice (“Ojačajte samopouzdanje”, “Odnosi s drugim ljudima”, “Promjena uvjerenja”, “Posao i novac”, “Od želje do realizacije” i druge), na kojima koristim metode rada koje sam usvojila na coaching akademiji, NLP-u, a neke i razvila sama i koje su dale izvrsne rezultate. Također sam pokrenula individualni coaching, te već u manje od godinu dana imala preko 250 klijenata koji su prepoznali vrijednost i kvalitetu ovih metoda i znanja, i ostvarili izvrsne rezultate.

Vjerujem da je radost prvenstveno vlastiti izbor, te vas pozivam da mi se pridružite i odaberete vaš put najveće radosti!