Radionice i seminari

Kako izgledaju radionice?

Radionice se izvode u malim grupama, sve je online i radite kada vama to najbolje odgovara, a uz to imate vodstvo i podršku cijele grupe. Osim što ćete puno naučiti, odlično ćete se zabaviti i steći nova poznanstva dragih i pozitivnih ljudi.

Ispod možete pronaći sve informacije o nadolazećim radionicama.

My Excellens KLUB

Želite kontinuirano raditi na sebi tijekom cijele godine uz podršku coacha i grupe ljudi dobre vibre koji imaju isti cilj kao i vi – osobno usavršavanje, osvještavanje, rad na vašim ciljevima uz međusobnu podršku i dobru zabavu? Želite imati pristup online radionicama tijekom cijele godine, koje možete pratiti iz udobnosti vlastitog doma? Želite svaki mjesec … Continue reading My Excellens KLUB

NOVO: 4-tjedni online program “Upravljanje emocijama”

Dosta vam je zabrinutosti, frustracije, strahova, ljutnje i bezvoljnosti? Želite se dobro osjećati i naučiti upravljati vašim emocijama? Želite postati najbolja verzija vas i kreirati život kakav želite? Čuli ste dosta o emocijama, vibraciji i fokusu, ali ne znate kako to primijeniti? Nedostaje vam dosljednosti u radu na sebi? Najvažnija stvar u radu na sebi su … Continue reading NOVO: 4-tjedni online program “Upravljanje emocijama”