Radionice i seminari

Kako izgledaju radionice?

Radionice se izvode u malim grupama, sve je online i radite kada vama to najbolje odgovara, a uz to imate vodstvo i podršku cijele grupe. Osim što ćete puno naučiti, odlično ćete se zabaviti i steći nova poznanstva dragih i pozitivnih ljudi.

Ispod možete pronaći sve informacije o nadolazećim radionicama.

NOVO!!! Radionica “OJAČAJTE SAMOPOUZDANJE” 9.9.2018.

Jedan od najčešćih problema koji sam primijetila da ima većina ljudi je nedostatak samopuzdanja i ljubavi prema sebi. Nedostatak osjećaja vlastite vrijednosti i sigurnosti u sebe vas sprečava da živite onako kako želite, da imate odnose kakve želite, da radite posao koji volite, da zarađujete koliko želite… Vaša razina samopouzdanja i ljubavi prema sebi određuje … Continue reading NOVO!!! Radionica “OJAČAJTE SAMOPOUZDANJE” 9.9.2018.

Odnosi s drugim ljudima 30.9.2018.

Mnogima je najveća prepreka kada krenu raditi na sebi i mijenjati se odnos s drugim ljudima, pogotovo najbližima. Što učiniti kada vas oni ne podržavaju? Kako se postaviti? Možete li vi na njih utjecati? Kako ustrajati kada nemate podršku bližnjih? Kako raditi na sebi i biti pozitivan kada ste u negativnom okruženju? Mnogo je pitanja kada … Continue reading Odnosi s drugim ljudima 30.9.2018.