NOVO!!! Mastermind: 7-dnevni izazov

Trajanje programa: 21.-27.1.2019.

Ovaj izazov nije za svakoga.
OVO JE INTENZIVNI 7-DNEVNI PROGRAM NAKON KOJEG NIŠTA VIŠE NEĆE BITI ISTO!

Ovo je za one koji su spremni uložiti svaki dan vrijeme (MINIMALNO 3 SATA DNEVNO) za zadatke i metode koje će dobiti, te svakodnevno sudjelovati u zajedničkom online druženju, učenju, vođenju i podršci.

PROGRAM SE IZVODI U MALOJ GRUPI LJUDI KAKO BI SE OMOGUĆILA INTERAKCIJA SA SVAKIM POLAZNIKOM.

Program počinje 21.1.2019. (ponedjeljak) kada će se održati prvo predavanje. Cjelokupan 7-dnevni program se održava online te nije bitna vaša lokacija, jer jedino što trebate je internetska veza.

Sve ostale informacije i prijave možete dobiti na e-mail: info@dijanajuric.com.

Napomena: Zbog specifičnosti programa radionica se održava u manjoj grupi te je broj mjesta ograničen. Prijaviti se možete sve do popunjenja mjesta.

Ispod pročitajte neke od dojmova sa radionice i iskustava polaznika:

“Ovaj mastermind me toliko protresao iznutra da sam jos sva u soku. 7 divnih dana druzenja, otkrivanja novih spoznaja i starih uvjerenja, 7 dana smjeha i suza, 7 dana kontinuiranog rada na sebi… wooow kako malo je potrebno da dodjemo k sebi. Puna sam zahvalnosti i ljubavi za sve u mom zivotu. Usla sam u takve dubine svog bica kao nikad do sad i jednostavno nemam rijeci za opisati taj osjecaj srece i mira. Ono kad ZNAS da je sve kako treba biti, OSJECAS da je sve u redu, da si na najboljem mjestu i na pravom putu. 
Hvala ti od srca sto si nas vodila na ovom divnom putovanju. Hvala ti na trudu, ljubavi i energiji. 
Hvala svim curama cije su me price svakodnevno motivirale i od kojih sam svaki dan naucila nesto novo. Ne sjecam se kad sam zadnji put bila u tako dobrom drustvu. Bas sam ponosna na sve nas.
Kakva vibra zadnji dan. Oci su mi bile cijelo vrijeme pune suze. Super osmisljena radionica. Cekam nastavak.” (NINA T.)
Čestitam sebi na spoznaji kako se svjesno živi! Vizualizacija je divna, toliko intenzivno znam osjetiti emociju da mi je napokon jasno ono što sam puno puta čula; “željeti, a ne trebati”.
Sad znam kako postići što želim. Sad znam da radost vodi ka svemu čemu težim. Sad znam da je moj put tu da uživam u njemu i znam kako on življenje čini čarobnim. Sad znam da se uživanjem u svakom trenutku stvara sljedeći, još ljepši tren kojemu se još više radujem. Sad znam da me zahvalnost za sve što znam dovela do spoznaje da mogu sve!
Obožavam sve metode. Život je divna igra,djeca su mudrija od odraslih jer se igraju, uživaju u trenutku.Osjećala sam se baš kao dijete kad sam zadatak radila prvi dan. 
Pridajem sebi pažnju više no ikada. I uživam svako jutro u kreiranju svog dana. U kojem se osjećam moćno. I odlučno. Obazrivo prema sebi, darežljivo i zahvalno. I to je najbolji dio. Taj put. Treba pustiti da sve ide samo… Zato što je sve savršeno u redu. Ovo je jedno od mojih najljepših životnih iskustava!” (MELITA P.)
Mastermind je intenzivan, i to izmedju ostalih stvari donosi rezultate jer se mora raditi i napredovati. Nisu svi na istom nivou i bas je to dobro jer se motivisemo uzajamno. Meni je pomoglo da vidim gdje sam bila i gdje sam sada! O koja razlika! Nekada sam se nocu budila u panici, a sada se probudim punog srca tek da se zahvalim i ponovo mirno utonem u san!
Nekada sam si govorila da ce sve biti bolje u buducnosti, a sada si kazem da je sve bas onako kako treba biti sada. Sve sto sam nekada zeljela za ostvaruje se!” (ALEKSANDRA I.)